Stránky

pátek 29. prosince 2023

Kalifornie - Fresno & Huron

 

Jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o další pohled na náš probíhající projekt přepracování Kalifornie pro American Truck Simulator. U některých našich novějších hráčů malá část našeho týmu usilovně pracovala na přepracování základní hry státu Kalifornie a na tom, aby byla v rámci bezplatné aktualizace na úrovni našich aktuálních rozšíření map.

Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o několik náhledů screenshotů z měst Fresno a Huron!


Fresno

Fresno se nachází v srdci kalifornského Central Valley a je domovem jedinečné směsi městského života a zemědělského kouzla. Toto město, známé jako "hlavní město rozinek na světě", se pyšní titulem "nejproduktivnější zemědělská půda". Možná jste do tohoto města již několikrát doručili ve hře American Truck Simulator. Pojďme se podívat na některé změny, které byly v přepracování provedeny.
Stejně jako mnoho dalších měst v Kalifornii, i Fresno bylo od základů přepracováno. To znamená, že město a silniční síť z našeho současného editoru základních map byla odstraněna a tým ji znovu sestavil od nuly. To umožňuje týmu využít techniky a nástroje, které jsme dříve neměli, a skutečně využít prostor k realističtějšímu rozvržení a reprezentaci národního prostředí.

Hlavní silniční sítě, jako je CA-99, která prochází městem, spolu s mnoha dalšími spoji ve Frensu a jeho okolí, byly přepracovány. Tým také přepracoval průmyslová odvětví v této oblasti a možná dokonce najdete nějaké nové sklady, do kterých můžete doručovat.




Huron
Huron je obklopen rozlehlou zemědělskou půdou a poskytuje klidný únik od shonu velkoměstského života. Huron, známý svými barevnými nástěnnými malbami, které vyprávějí příběh komunity a jejího bohatého kulturního dědictví, umožňuje nahlédnout do srdce venkovského kouzla Zlatého státu.

Stejně jako práce prováděné ve Fresnu byl i Huron vybudován od základů, včetně silniční sítě a místního průmyslu. Nedaleko najdete novou zastávku Truckstop pod značkou "Vortex", která se nachází v blízkosti silnice I-5.






Stejně jako mnoho jiných malých měst je Huron domovem různých zemědělských odvětví. V okolí farmy pěstují sójové boby, kukuřici a vlastní hospodářská zvířata. Je také nově vznikajícím centrem pro produkci specializovaných plodin pro specializované trhy a také rychle rostoucím klastrem vinařství.
Ujišťujeme vás, že tým na tomto projektu usilovně pracuje a těšíme se, až se s vámi podělíme o další ukázky z této nadcházející fáze kalifornského přepracování. Do příště, jen tak dál!

anglická mutace:

California Rework - Fresno & Huron

Žádné komentáře:

Okomentovat