Stránky

sobota 2. prosince 2023

Akce Cruising Kansas World of Trucks

 

Oslavte vydání našeho nového Kansas DLC které ve čtvrtek 30. listopadu vyšlo.Zúčastněte se naší akce World of Trucks - Cruising Kansas! Objevte a prozkoumejte rozmanitou krajinu Slunečnicového státu, kde na vás čekají odlišné ekologické oblasti krásy, a to vše během vaší práce. Kansas nabízí neuvěřitelně krásnou přírodu, původní pastviny, klikatící se potoky a zdánlivě nekonečnou modrou oblohu, to vše propletené bohatou historií.
Žádáme naši #BestCommunityEver, aby dosáhla komunitního cíle ujet 125 000 000 mil (201 168 000 km) při doručování nákladů do nebo z jakéhokoli města v Kansasu.

Během #CruisingKansas si užijete státní parky a rozlehlé prérie, které poskytují nezapomenutelné výhledy. Kansas je také domovem volně žijících živočichů, jako jsou jeleni, kojoti, mývalové, mloci a ikoničtí bizoni američtí, nemluvě o množství ptáků, jako je skřivan luční, kteří se během cesty na jih zastavují.

Kansas, který vyšel ze svých zemědělských kořenů, se vyvinul v pulzující průmyslové centrum, které přitahuje velké podniky svou centrální polohou a efektivní logistickou infrastrukturou. Řidiči kamionů mohou podporovat a užívat si různá průmyslová odvětví, od prosperujícího leteckého sektoru až po automobilky nebo proslulý solný důl a další.

Během svých cest po Kansasu se můžete těšit na mnoho nádherných výhledů a zajímavostí, jako jsou:
  • Dodge City, známé svou historií jako pohraniční město Divokého západu
  • Monumentální skály, dominanta dávných křídových útvarů
  • Kansas City, největší metropolitní oblast v Kansasu
  • Mount Sunflower, nejvyšší přírodní bod v Kansasu


Stejně jako u minulých plavebních akcí můžete použít svůj vlastní přívěs a zažít to vše na externím trhu!

DLC Kansas nabízí 14 úžasných nových měst k prozkoumání a my pro vás máme speciální odměnu za splnění vašeho osobního cíle, který bude vyžadovat, abyste do každého z nich nebo z nich odevzdali úkol. Všechny zakázky pro tuto událost musí být 100 mil (161 km) nebo více.

Připravte se na báječný výlet s naším nejnovějším přírůstkem do American Truck Simulator. Vychutnejte si nádherné výhledy, krásnou krajinu a ekologické regiony a zároveň přispějte k prosperující ekonomice státu.


Pravidla

S využitím externích smluv nebo externího trhu s profilem spojeným s World of Trucks v American Truck Simulator je cílem komunity ujet 125 000 000 mil (201 168 000 km) při doručování nákladu do nebo z jakéhokoli města v Kansasu.

Když hráč dokončí doručení do nebo ze 14 různých měst Kansasu, dosáhne svého osobního cíle.

Všechny úlohy pro tuto událost musí být alespoň 100 mil (161 km) nebo více.

Zda vaše nedávné dodávky splňovaly tyto podmínky, si můžete ověřit ve svém profilu World of Trucks.

Odměny

Osobní: Hráči, kteří doručí náklad do nebo ze 14 měst v Kansasu, získají osobní úspěch World of Trucks a předmět inventáře ATS s motivem slunečnice ve službě Steam.



Komunita: Pokud je splněn cíl komunity ujet 125 000 000 mil (201 168 000 km) během dodávek do nebo z jakéhokoli města v Kansasu a pokud hráč také dosáhl svého osobního cíle, obdrží závěsnou ozdobu Amber Sunflower v inventáři služby Steam.

Akce bude ukončena v neděli 28. ledna ve 23:59 UTC.


S velkým očekáváním čekáme, až se nám ozvete o vašich cestách, se spoustou dodávek a památek, které můžete vidět. Opravdu věříme, že si plavbu po krásném slunečnicovém státě zamilujete a těšíme se na všechny vaše fotografie! Podělte se s námi o své snímky obrazovky a videa pomocí hashtagu #CruisingKansas.

anglická mutace

Get Ready for Cruising Kansas World of Trucks Event

Žádné komentáře:

Okomentovat