Stránky

pátek 1. prosince 2023

Vydání DLC Kansas

 

Připravte se na to, že vytočíte své motory a vydáte se na vzrušující cestu, protože vychází Kansas DLC pro American Truck Simulator. Prozkoumej dechberoucí krajinu a pulzující města v tomto nejnovějším rozšíření!

Kansas DLC pro American Truck Simulator je venku!



Vydejte se na velké dobrodružství s rozšířením mapy Kansas. Nespěchejte a užívejte si každý okamžik při objevování těchto funkcí:
  • Doručujte do 14 prozkoumatelných měst včetně Kansas City, Wichity nebo Topeky.
  • Prohlédněte si několik památek jedinečných pro Kansas, jako je historické Dodge City, Monument Rocks a Mount Sunflower.
  • Staňte se řidičem kamionu přepravujícího zboží pro klíčová průmyslová odvětví Kansasu - solný důl, potravinářskou továrnu, továrnu na automobily, továrnu na stavební materiál a továrnu na baterie.
  • Doručujte náklad společnosti Aerosystem, která hraje klíčovou roli v leteckém průmyslu ve Wichitě
  • Navštivte Hutchinson a obdivujte největší sila na světě
  • Hrají klíčovou roli v jednom z hlavních amerických zemědělských států. Přeprava zboží, které udržuje farmářské dědictví Kansasu
  • Užijte si jízdu kamionem přes několik malebných měst (osad).
  • Projížďka rozlehlými prériemi, které poskytují nezapomenutelné výhledy



Kansas se transformoval ze svých zemědělských počátků a vyvinul se v rušné průmyslové centrum, které láká velké podniky svým strategickým umístěním a dobře organizovanou logistikou.
Kansas se transformoval ze svých zemědělských počátků a vyvinul se v rušné průmyslové centrum, které láká velké podniky svým strategickým umístěním a dobře organizovanou logistikou.
DLC Kansas je také součástí balíčku The Great Plains Calling! na Steamu. Je to pohodlný způsob, jak vyplnit mezery ve vaší sbírce DLC pro American Truck Simulator. Ponořte se do rozmanité krajiny Montany, Colorada, Wyomingu, Texasu, Oklahomy, Nového Mexika a nyní Kansasu – to vše je součástí balíčku, který jsme vytvořili.

Tento balíček funguje na principu "Zkompletuj sadu", což zajišťuje, že zaplatíš pouze za DLC, která ještě nejsou ve tvé knihovně!



Jsme nadšeni, že jste vyrazili na silnice Kansasu! Podělte se s námi o svá počáteční dobrodružství pomocí #CruisingKansas
A nezapomeňte, že Slunečnicový stát má překvapení i pod povrchem - vaše další fantastická cesta může být hned za rohem. Uvidíme se na cestách!

anglická mutace

Kansas DLC Release

Žádné komentáře:

Okomentovat