Stránky

úterý 19. prosince 2023

Vydání edice Kenworth T680 100 Years Anniversary Edition

 

Okamžik, na který jsme všichni netrpělivě čekali, je konečně tady! S potěšením oznamujeme vydání dlouho očekávané edice Kenworth T680 100 Years Anniversary Edition pro American Truck Simulator.
Po četných žádostech naší nadšené komunity jsme se spojili se společností Kenworth, abychom vám přinesli zcela nové vozidlo – Kenworth T680 100 Years Anniversary Edition. Tento ikonický nákladní vůz představuje století závazku společnosti Kenworth k dokonalosti a inovacím, díky čemuž je nutností pro každého řidiče kamionu.



Speciální edice obsahuje kryty mřížky a filtrů s onyxovou povrchovou úpravou, výrazný znak Kenworth 100 na spací kabině a luxusní interiér s červenými akcenty a stříbrným lemováním. Sedadla a volant z edice Signature spolu se speciální limitovanou edicí černých kol se stříbrným lemováním dodávají nádech sofistikovanosti. Bezpečnost se snoubí s inovacemi díky digitálním zrcátkům, detektoru mrtvého úhlu a systému Kenworth Idle Management System v zadní části kabiny. Aerokity od společnosti FlowBelow zlepšují aerodynamiku, zatímco konfigurace nákladního vozidla se může pochlubit nejvyšším spacím vozem, 76palcovým pražcem s vysokou střechou, spárovaným s podvozkem 6x4 a systémem odpružení AirGlide AG400L. Připravte se na stylovou virtuální cestu na počest trvalého odkazu společnosti Kenworth!









Tento projekt vzkvétal díky fantastické spolupráci se společností Kenworth, zejména s Briannou Potthast a jejím týmem, se kterou byla radost na tomto vozidle spolupracovat. Zvláštní poděkování patří také našemu vozovému týmu, zejména Danielu Antonínovi, a našemu externímu kolegovi Renju Therakathu z Nového Zélandu. Těšte se na exkluzivní rozhovory s Danielem a Renju, které vám nabídnou pohled na vývoj Kenworth T680 100 Years Anniversary Edition.
I když jsme hrdí na to, že můžeme výroční edici vydat včas k oslavám 100 let společnosti Kenworth, toto je jen první fáze vydání plné verze T680. Tento projekt probíhal ve velmi zrychleném harmonogramu a díky hladké spolupráci s odborníky ze společnosti Kenworth jsme jej realizovali včas. Budeme však potřebovat ještě několik měsíců, abychom dokončili všechny možnosti úprav, na které je naše #BestCommunityEver zvyklá při získávání nové rodiny vozidel s kompletním zpracováním, takže zůstaňte s námi!

Vybavte se životní jízdou s Kenworth T680 100 Years Anniversary Edition ve hře American Truck Simulator.

anglická mutace:

Kenworth T680 100 Years Anniversary Edition Release

Žádné komentáře:

Okomentovat