Stránky

neděle 3. prosince 2023

Zemědělské stroje DLC

 

Nastartujte své virtuální motory, protože 30. listopadu pro American Truck Simulator vyšlo DLC Kansas a také nákladové DLC Farm Machinery. Připravte se na výměnu dálnic za sklizeň, protože farmaření se v této vzrušující nové aktualizaci dostává do centra pozornosti.
Pohybujte se virtuální krajinou a převážejte vše od traktorů po sypače. Se dvěma herními značkami, Owl & Greenler, přepravujeme jedinečné náklady a řadu přívěsů pro zemědělský průmysl po celých státech. A nevyrážejte na cestu, aniž byste svou kabinu vyzdobili tematickými doplňky! 

Toto DLC obsahuje:

Náklad:

Postřikovač

Pásový traktor 

Sklízecí řezačka

Hnojivo Rozmetadlo

Přívěs na obilí 

Autonomní traktor

Lis na seno 

Secí jednotka

Diskové brány

    Příslušenství kabiny:

    Obědová sada

    Strašák

    Slaměný klobouk

    Plyšový Autonomní Traktor

    Kombajn Hračka

    Připravte se na přepravu rozmanité škály základního zemědělského vybavení, včetně postřikovačů a pásových vozidel od dvou herních značek, Owl & Greenler. Toto DLC představuje jedinečnou příležitost ponořit se do zemědělské krajiny, zejména v nově přidaném Kansas DLC, kde je zemědělství v centru pozornosti.
    Zažijte tep srdce země při přepravě těchto životně důležitých nástrojů a proměňte své dobrodružství s kamionovou dopravou v cestu, která odráží rytmus amerického zemědělství - spojení mezi vaším nákladem a úrodnými poli, kterým slouží.
    A nezapomeňte si cestu vylepšit tím, že své kabině dodáte nádech kouzla. Přizpůsobte si svůj prostor pomocí doplňků do kabiny, jako je sada na oběd, strašák, slaměný klobouk, plyšový autonomní traktor a kombajn, a proměňte svůj vůz v odraz svého jedinečného stylu.
    Doufáme, že tento blogový příspěvek ve vás vyvolal dostatek vzrušení k prozkoumání nového zemědělského nákladu, který můžete převážet!

    anglická mutace

    American Truck Simulator - Farm Machinery DLC

    Žádné komentáře:

    Okomentovat