Stránky

úterý 2. ledna 2024

Představujeme Missouri

 

Bez dalších okolků je na čase, abychom odhalili náš další stát USA pro American Truck Simulator! Od ikonických bran památek až po vysočinu Ozark a krásy národního lesa Marka Twaina, dnes s potěšením oznamujeme, že náš tým tvrdě pracuje na vytváření...

Missouri pro American Truck Simulator

Missouri, uhnízděná v srdci amerického středozápadu, láká směsí historického významu, přírodních krás a živé městské krajiny. Missouri, známé jako "Show-Me State", zve návštěvníky, aby prozkoumali jeho rozmanitou nabídku.



Ikonický oblouk Gateway Arch v St. Louis se tyčí vysoko a symbolizuje expanzi na západ, zatímco pohoří Ozark poskytuje malebnou kulisu pro outdoorové nadšence. Od rušného městského života Kansas City až po klidnou krajinu, Missouri uchvátí svým jedinečným kouzlem a slibuje cestu poznamenanou historickými památkami, jako je rodný dům Marka Twaina, a ochutnávkou autentické americké kultury.

Řidiči v Missouri budou také první, kdo uvidí ikonickou řeku Mississippi ve hře American Truck Simulator! Jako druhá nejdelší řeka ve Spojených státech měří více než 2 000 mil a tato působivá vodní cesta protéká 10 různými státy.





V tomto státě také není nouze o velká i malá průmyslová odvětví! Zemědělství, podzemní sklady, potravinářský průmysl a další čekají na řidiče v Missouri. Těšíme se, až se s vámi podělíme o jejich ukázku v budoucích příspěvcích na blogu. Prozatím mějte prosím na paměti, že vše, co zde vidíte, je stále velmi nedokončená a nemusí představovat konečný produkt.
Těšíte se, až se dozvíte více o vývoji tohoto nadcházejícího rozšíření mapy? Přidejte si DLC Missouri do svého seznamu přání služby Steam, abyste měli přehled o nejnovějších zprávách! Do příště, pokračujte v náklaďáku.

anglická mutace:

Žádné komentáře:

Okomentovat