Stránky

neděle 21. ledna 2024

Arkansas - Města

 

Jsme rádi, že vám můžeme přinést další novinky týkající se nadcházejícího Arkansas DLC pro American Truck Simulator. Připravte se na nahlédnutí do některých měst, kterými budete projíždět při přepravě nákladu v tomto státě!

Texarkana: Rozdělené město

Texarkana je město rozdělené mezi Texas a Arkansas, jehož srdce je rozděleno státní hranicí. K plnému prozkoumání jedinečného kouzla Texarkana budou hráči potřebovat DLC Texas i Arkansas. Mezi pozoruhodné památky patří banky na polovině Arkansasu a podmanivá továrna na pneumatiky, která poskytuje exkluzivní zážitek napříč státy. Texarkana je známá svou živou kulturní scénou, která nabízí směs texaských a arkansánských vlivů.





Harrison: Kuriózní kouzlo se skrytými drahokamy

Harrison, zasazený do malebné arkansaské krajiny, se rozvíjí jako malé město s nečekaně okouzlujícím centrem. Radnice, historický hotel, nemocnice a banka ukazují jeho bohatou historii. Vydejte se na okraj a prozkoumejte sklady, kde na vás čekají pozoruhodné továrny specializující se na nápoje a nábytek. Přívětivá komunita a ohromující přírodní prostředí dělají z Harrisonu skrytý klenot v srdci Arkansasu.





Jonesboro: Malebné památky v centru města

Jonesboro, jedno z větších měst v Arkansasu, se může pochlubit centrem plným pamětihodností, včetně kostelů, soudní budovy a malebných obchůdků. Projděte se tímto pulzujícím městem a objevte velký sklad a zpracovatelský závod rýže - klíčového hráče v místním průmyslu, který slibuje pohlcující doplněk k virtuálnímu zážitku z nákladní dopravy. Dynamické kouzlo města a architektonické skvosty vytvářejí malebnou kulisu pro nezapomenutelné dobrodružství na výletě.





Pine Bluff: Krása řeky a průmyslové zázraky

Pine Bluff se nachází v blízkosti řeky Arkansas a nabízí malebný výhled a možnost prozkoumat přilehlý říční přístav. Pamětihodnosti, jako je soudní budova a jezero Saracen, dodávají panoramatu města nádech historie. Pine Bluff zajišťuje ucelený zážitek a hladce spojuje krásu přírody se zázraky průmyslové krajiny. Pine Bluff, známý svým živým nábřežím a prosperující uměleckou komunitou, slibuje jedinečný průsečík kultury a obchodu.



Zatímco města, která zde vidíte, jsou stále ve vývoji, očekávání odhalení rozšíření mapy Arkansas roste. anglická mutace:

Arkansas - Cities

Žádné komentáře:

Okomentovat