Stránky

středa 17. ledna 2024

American Truck Simulator - Aktualizace balíčku Steering Creations Pack

 

V roce 2016 jsme se spojili se společností Steering Creations, Inc., abychom vydali jedinečné DLC pro American Truck Simulator, které představilo řadu vlastních volantů ve hře. Dnes vám s radostí oznamujeme, že jsme schopni v tomto partnerství pokračovat a vydat bezplatnou aktualizaci, která osvěžuje aktuální nabídku a představuje novou řadu přídavných volantů pro váš nákladní vůz!



Pokud již toto DLC vlastníte nebo o jeho pořízení uvažujete, objevíte 25 nových designů kol vybraných z nejnovějšího katalogu Steering Creations Inc pro rok 2024. Od moderních designů až po kola v retro stylu můžete najít řadu nových možností, které můžete použít na své příští cestě.
To však není vše, protože majitelé tohoto DLC budou mít nyní možnost vybrat si mezi použitím 18" nebo 20" volantu pro svou kabinu. Této příležitosti jsme také využili k aktualizaci stávajících volantů, které jsou již součástí tohoto balíčku. Pro členy našeho týmu bylo důležité dát stávajícím volantům nový, svěží a aktualizovaný vzhled aktualizací chromovaného materiálu, který se na nich nachází. Doufáme, že se vám bude líbit přidání většího lesku do interiéru vaší soupravy pomocí těchto aktualizovaných chromových textur.
Celkem si nyní budete moci vybrat z více než 50 volantů! Těšíme se, až uvidíme, jak si pomocí těchto nových možností přizpůsobíte kabinu svého nákladního vozidla.
Doufáme, že se vám tato bezplatná aktualizace balíčku Steering Creations Pack pro American Truck Simulator ve službě Steam bude líbit.

anglická mutace:

American Truck Simulator - Steering Creations Pack Update

Žádné komentáře:

Okomentovat