Stránky

pondělí 8. ledna 2024

Kalifornie - Mandle & Zemědělství

 

V srdci kalifornského zemědělského centra se nachází třetí fáze projektu California Rework pro American Truck Simulator, který má proměnit virtuální krajinu v okolí měst Modesto, Stockton, Fresno a Huron. Až se ponoříme do zemědělského srdce regionu, připravte se na nádherný přírůstek mandlových a hroznových farem, které slibují ochutnávku bohaté kalifornské zemědělské tradice.
Srdcem tohoto zemědělského podniku je nově zavedený sklad mandlových farem, který ukazuje převahu mandlí v této úrodné oblasti. Při procházení pulzujícími poli se vzduchem naplní virtuální vůně mandlových květů a vytvoří pohlcující zážitek, který odráží skutečnou podstatu kalifornského zemědělství.
Hráči se v tomto malebném terénu setkají s rozsáhlou sítí venkovských cest, z nichž každá vede k rozsáhlým farmám zdobeným mandloňovými sady, vinnou révou a řadou dalších plodin. Krajina bude gobelínem barev, který představí rozmanitost prosperujícího kalifornského zemědělství.
Aktualizace přidává na autenticitě a zavádí továrnu na zpracování hroznů. Jedná se o významný milník v našem závazku zachytit podstatu kalifornské zemědělské ekonomiky.
Jakmile tyto vzrušující funkce spustíme, zveme hráče, aby se vydali na cestu srdcem zemědělství, kde se krása přírody snoubí se vzrušením z otevřené silnice. Připravte se ponořit se do kouzla mandloňových hájů, vinné révy a dynamického světa zemědělství, který definuje 3. fázi přepracování v Kalifornii

anglická mutace:

California Rework - Almonds & Farming

Žádné komentáře:

Okomentovat