Stránky

neděle 26. června 2022

Texas - Intermodální terminály

 

Když se dostanete do rukou v American Truck Simulator, po hodinách a hodinách jízdy po silnicích může být někdy snadné zapomenout, že náklad a materiály mohou být přepravovány i jinými prostředky. V texaském DLC budete mít možnost navštívit intermodální terminály, což jsou speciální oblasti, kde se setkávají tzv. Druhy dopravy.



V případě, že jste nováčkem v názvu této jedinečné oblasti nebo potřebujete jen krátkou revizi, intermodální je termín, který se používá při odkazování na dopravu zahrnující dva nebo více druhů dopravy. Terminály proto slouží jako místa, která nabízejí rychlý a bezpečný pohyb zboží; které jsou většinou skladovány v celých přívěsech nebo kontejnerech bez nutnosti vybalit a přebalit; z vlaků, nákladních automobilů nebo lodí.








Pro Texas, kromě nákladních automobilů (samozřejmě!), vlaky hrají velmi důležitou roli v tomto procesu a ponoření celkově. Koneckonců, příchod místních železnic se podařilo změnit celou ekonomiku státu kvůli tomu, že cestování již není pomalé a nespolehlivé. To je důvod, proč budete mít možnost vidět několik železničních stanic na vašich cestách kamionů a kilometry rušných železnic.










Pokud se těšíte na velké intermodální terminály a tento typ dopravy vám zní zajímavě, nezapomeňte přidat Texas DLC do svého seznamu přání služby Steam a nakonec budete moci tato místa navštívit sami! Nezapomeňte také dávat pozor na naši mikrostránku, která obsahuje spoustu zajímavého a exkluzivního obsahu.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat