Stránky

středa 15. června 2022

Montana - Těžební průmysl

 

Mezi dalšími průmyslovými odvětvími, která se objevují v DLC Montana, existuje pouze jedno s historickým významem definujícím stát. Takže, bez dalších okolků, pojďme se podívat na to, co bude mít těžební průmysl nabídnout v nadcházejícím rozšíření mapy.



Existuje dobrý důvod, proč má Montana přezdívku Stát pokladů a proč přední a střední státní vlajka je hornická lopata a výběr, se státním mottem "Oro Y Plata", což ve španělštině znamená "Zlato a stříbro". První zlato bylo objeveno v místní oblasti v roce 1852, což spolu s objevem dalších významných minerálů vydláždilo cestu pro zlatou horečku v regionu v roce 1862 a přilákalo do oblasti desítky tisíc horníků. Tento rychlý nárůst počtu obyvatel také znamenal expanzi ekonomiky a železničního systému, takže není divu, že v roce 1889 se Montana oficiálně stala státem.



I když se moderní Montana dívá na mnoho pokladů jiných než minerálů, průmysl stále zůstává poměrně silnou součástí místní ekonomiky. Díky tomu budete mít možnost cestovat do orientačního bodu uhelného dolu Signal Peak. I když tento důl využívá především vlaky pro přepravu uhlí, důležitou roli v oblasti hrají řidiči kamionů díky odvozu materiálu do přilehlé služby Heavy Machine Service, která slouží k upevnění velkých sklápěčů sloužících k těžbě v dole.







Součástí těžebního průmyslu je také Silene Gas Factory a Talc Factory. Těchto struktur jsme se již dotkli v našich předchozích blozích, ale je důležité zmínit, že tyto sklady budou pro Montanu jedinečné a exkluzivní. První z nich byl vytvořen podle odkazu 1: 1 a druhý bude uveden na dvou místech ve státě. Obě tyto továrny nabídnou spoustu pracovních příležitostí a materiálů k přepravě.







Jak to myslíš? Bude toto odvětví vaší cennou součástí nadcházejícího DLC Montana? Pokud ano, nezapomeňte přidat DLC do svého seznamu přání služby Steam

anglicka mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat