Stránky

pondělí 13. června 2022

Aktualizace 1.45: Cody a US-14

 

Navzdory skutečnosti, že naše aktualizace 1.44 byla vydána před několika týdny pro American Truck Simulator, naše týmy již tvrdě pracují na vytvoření nového obsahu pro aktualizaci 1.45 pro American Truck Simulator, z nichž některé jsme rádi, že se s vámi dnes můžeme podělit!


Město Cody
Vstupte do světa Divokého západu v Cody, malém pohraničním městě Wyoming s obrovskými přírodními krásami a kulturními atrakcemi. Toto město Old West, založené legendárním plukovníkem Williamem F. "Buffalo Billem" v roce 1896, nabízí autentický západní zážitek pro návštěvníky po celém světě.






Cody, který se sám prohlašuje za "Rodeo Capital of the World", nabízí řidičům možnost vidět slavné památky a atrakce, jako je návštěvnické centrum Buffalo Bills a stadion Rodeo; a to není vše! Řidiči budou také moci objevovat a doručovat do nových průmyslových odvětví v Cody, službu Truck Trailer a také waste transfer station, což je malá ochutnávka toho, co můžete očekávat v nadcházejícím DLC Montana.





Cody je také známý tím, že je bránou do Yellowstonského národního parku. Nachází se 52 mil od východního vchodu do prvního národního parku v zemi, což nás přivádí k našemu dalšímu tématu...

US-14
U východního vchodu do Yellowstonského národního parku začíná U.S Route 14, jedna z původních dálnic Spojených států z roku 1926!



Řidiči budou mít na své cestě po US-14 co vidět, včetně nádrže a přehrady Buffalo Bill, Pahashka Teepee a samozřejmě ohromující scenérie a přírodní krásy, které Yellowstone každoročně nabízí svým milionům návštěvníků.





Od Yellowstonského jezera až po horká lávová jezera a gejzíry budou moci řidiči prozkoumat ještě více z této krásné části světa. Důrazně doporučujeme, abyste při prozkoumávání této oblasti nebyli svázáni s doručovacím slotem, protože zde budete chtít mít čas!






Nemůžeme se dočkat, až to prozkoumáte sami a stejně jako naše předchozí aktualizace, veškerý tento obsah bude zdarma majitelům Wyoming DLC pro American Truck Simulator jako součást aktualizace 1.45. Určitě vám dáme vědět, kdy bude připraven.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat