Stránky

středa 22. června 2022

Montana - Missoula

 

Zastrčený v srdci severních Skalistých hor je město Missoula, Montana. Uvolněné západní město, které začalo svůj život jako obchodní stanice. Dnes jsme nadšeni, že se s vámi můžeme podělit o více informací o tomto městě, které bude uvedeno v našem DLC Montana pro American Truck Simulator!



Blízkost města ke třem hlavním řekám a akrům svěžího lesa znamená, že návštěvníci si mohou vychutnat řadu outdoorových aktivit včetně jízdy na kajaku, kempování a dalších! Missoula má také pulzující centrum města s jedinečnými obchody, restauracemi, kavárnami, uměleckými galeriemi a dokonce i řekou protékající jejím jádrem.









Ale jaká odvětví mohou řidiči kamionů, kteří hledají práci, najít? Missoula bude zahrnovat řadu místních průmyslových odvětví, včetně nedaleké těžby dřeva a pily, obecných skladů, které zásobují místní podniky a nové sklady, jako je služba přívěsů pro nákladní automobily a zásobování krajiny.






 


Takže ať už jste na návštěvě za obchodem nebo za zábavou, Missoula má pro každého něco. Těšíme se, že se s vámi v blízké budoucnosti podělíme o více z Montany. Nezapomeňte se podívat na oficiální stránku obchodu Steam a pokud nás chcete podpořit, nezapomeňte přidat Montanu do svého seznamu přání služby Steam.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat