Stránky

pondělí 6. června 2022

Montana - Vodní útvary

 

Představte si svět, ve kterém projíždíte rozlehlou a barevnou povahou státu, díváte se z okna a vidíte jen pole a lesy. I když to závisí na situaci, obecně to zní docela nudně, že? Naštěstí nádherné DLC Montana a jeho prostředí nabídne spoustu rozmanitosti díky vodním útvarům, jako jsou řeky, jezera a přehrady


.
V nadcházejícím rozšíření mapy se objevují dvě pozoruhodné řeky - řeka Yellowstone (přibližně 692 mil / 1 114 km dlouhá) a řeka Missouri (asi 2 341 mil / 3 767 km dlouhá). Zatímco druhá je ve skutečnosti nejdelší řekou v celých USA, oba tyto příklady protékají poměrně mnoha místy, kterými budete moci projet, ať už se jedná o některá města, nebo jednoduše v otevřeném prostředí.











Dalšími vodními plochami, které budete moci projít, jsou jezera. A věřte nám, jezero Flathead, které se nachází v severozápadní Montaně, se nepodobá žádnému jinému. Koneckonců, jak často slyšíte o jezeře o rozloze 197 čtverečních mil (510 čtverečních kilometrů), které má ve svých vodách monstrum?! Takzvaný "Flessie", inspirovaný Loch Ness "Nessie", je mýtické stvoření, které má podle indiánských legend a místních příběhů přebývat v hlubinách tohoto jezera. No, alespoň náš relaxační simulátor kamionu má nulovou šanci dát vám vážný strach v podobě zvířete, nebo ano?




Další velkou nádrží, kterou je třeba zmínit, je jezero Fort Peck, které je pátým největším umělým jezerem v USA a je tvořeno přehradou Fort Peck a již zmíněnou řekou Missouri. Přehrada má ve skutečnosti docela populární spillway, který se používá jako "přepad" při vysokých hladinách vody. 

A konečně, jezero McDonald (jídlo z rychlého občerstvení není zaručeno), je největším jezerem v národním parku Glacier a není překvapením, že přilehlá příroda představuje nádherný výhled pro každého, kdo navštíví tuto oblast. Navštívili byste tento národní park, kdybyste měli šanci?






Doufáme, že budete schopni udržet hlavu nad vodou při jízdě kolem všech těchto nádherných míst v nadcházejícím DLC Montana pro American Truck Simulator.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat