Stránky

středa 1. června 2022

American Truck Simulator: Lode King & Prestige Trailers Pack DLC

 

O tomto potenciálním projektu kolovalo mnoho teorií po nějakou dobu a dnes jsme opravdu nadšeni, že se můžeme podělit o skvělé zprávy s našimi #BestCommunityEver. Nyní můžeme oficiálně oznámit, že jsme se spojili s Lode King & Prestige Trailers, abychom přinesli jejich úžasné přívěsy do American Truck Simulator!



Lode King Industries je velmi populární a spolehlivý kanadský výrobce přívěsů. Od svého založení v roce 1980 se společnost stala jedním z nejvýznamnějších výrobců komerčních dálničních dopravních přívěsů a může se pochlubit silnou pověstí díky kvalitnímu designu výrobků a vysoce kvalifikovaným zaměstnancům.

Kromě použití názvu pro speciální řadu přívěsů se Lode King také rozhodl vytvořit společnost s názvem Prestige Trailers, se kterou nabízí své úžasné produkty speciálně upravené pro americký trh a zákazníky.





Pro značku Lode King bude k dispozici 8 různých přívěsů - 3 drop decky, 3 flatbedy, 2 grain hoppers, přičemž každý model drop decků a flatbedů bude mít různé barevné styly a jedinečné příslušenství. Speciální řada Prestige nabídne konfiguraci Single a B-double, z nichž každá má své vlastní jedinečné nastavení náprav.








Od značky Prestige Trailers nabídne hra 7 přívěsů - 3 drop decky, 3 flatbedy, 1 grain hopper. Sklápěcí plošiny a valníky budou mít až 10 různých konfigurací náprav s možností výběru jedné z až 3 různých materiálů podlahy.








Celkově vzato, vše výše uvedené přispěje k poměrně velkému počtu kombinací přívěsů s DLC přicházejícím do American Truck Simulator. Navíc budete mít velké množství vyměnitelných dílů, jako jsou značky, podvozek, blatníky, zástěrky, karoserie a další! A jako vizuální bonus si můžete být jisti, že všechny přívěsy a příslušenství budou mít oficiální loga značky!





Jsme nesmírně hrdí na to, že jsme se s těmito značkami spojili pro toto neuvěřitelné DLC, které přichází pro ATS.

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat