Stránky

čtvrtek 28. dubna 2022

Texas - Pobřežní města

 

V tomto okamžiku je tradicí začít blogový článek zahrnující Texas DLC s něčím velkým. Věděli jste, že délka pobřeží, která hraničí s pobřežní geografií Mexického zálivu, je 367 mil (591 km)?! To je docela působivé číslo! A proto není žádným překvapením, že toto nadcházející rozšíření mapy pro American Truck Simulator bude obsahovat několik měst, která se nacházejí podél pobřeží.



Naším cílem s těmito městy nebylo pouze reprezentovat skutečné protějšky, ale také nabídnout hráčům šanci být svědky více biomů ve státě kromě ohromujících pouští. Koneckonců, jak bylo uvedeno výše, oblast pobřeží je, jednoduše řečeno, poměrně velká. Pojďme cestovat z jihu na sever a stručně popsat, co můžete očekávat od každého města, které budete moci projít na cestě poblíž pobřeží. 

Brownsville bude nejjižnějším městem, které kromě toho, že se nachází prakticky na hranici s Mexikem, je také centrem velmi rozvinutého a moderního průmyslu. Ekonomická zdatnost je prokázána nejen pobřežní loděnicí, ale také skutečností, že se jedná o umístění populární hvězdné základny!









O něco dále na sever leží město Corpus Christi s výhledem na Texas State Aquarium a USS Lexington, která bývala jednou z největších letadlových lodí v roce 1920. A pokud vás zajímá jedinečný název města, pochází z církevní latiny, což znamená "tělo Kristovo", a bylo dáno tomuto místu v roce 1519 v den svátku Božího Těla. Mysleli jsme si, že byste to mohli chtít vědět!




Při cestě na sever budete mít možnost projít nebo projít 3 osadami - Fulton, Port Lavaca a Palacios. Tyto oblasti budou ideálními místy, kde si můžete chvíli vychutnat výhled na moře, navštívit místní památky a dokonce si udělat výlet do přístavu. 

A konečně, v nejsevernějším bodě se setkáte s poměrně luxusním letoviskem Galveston. Zatímco jsme již krátce popsali toto město v jednom z našich předchozích blogových příspěvků, je třeba přidat ještě jeden opravdu zvláštní fakt. Odtud budete moci vzít trajekt, který půjde dále na sever Texasu!














Které z těchto měst, které jste dnes viděli, byste chtěli navštívit nejvíce? Nebo byste možná chtěli vyzvat sami sebe a cestovat po všech z nich a zároveň si užívat krásného pobřeží státu Osamělá hvězda! Nezapomeňte přidat DLC Texas do svého seznamu přání služby Steam, abyste zůstali v kontaktu se všemi nejnovějšími zprávami, a jakmile bude rozšíření mapy k dispozici, můžete být jedním z prvních, kdo dokončí tento náročný výlet! 

Nezapomeňte také dávat pozor na naši mikrostránky DLC v Texasu, která obsahuje spoustu zajímavého a exkluzivního obsahu. Vážíme si zpětné vazby k tomuto nápadu a v budoucnu tam přidáme ještě více skvělých věcí!

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat