Stránky

středa 13. dubna 2022

Montana - 18 Wheels of Steel Legacy

 

Je čas udělat si výlet do paměťové uličky! V srpnu 2002 jsme vyvinuli simulátor s názvem "18 Wheels of Steel". Mnoho našich veteránů nákladní dopravy si možná pamatuje, jak tuto hru hráli, když byla poprvé vydána. Jedním z míst, kam byste se mohli vydat v jednom z pokračování (Extreme Trucker 2), byl americký stát Montana, který je shodou okolností také jedním z aktuálních rozšíření map, na kterých pracujeme pro American Truck Simulator. S takovým druhem historie jsme si nemohli nechat ujít příležitost vrátit se k některým z těchto ikonických oblastí v našem nadcházejícím DLC.




Jedním z takových míst je Thompson Falls, klidné město v Montaně, nejlépe známé pro své okouzlující centrum, přírodní krásy a vodopády! Nicméně, jak si mnozí z našich veteránů kamionů mohou pamatovat, toto místo je také známé pro své těžební a pilařské průmysly, které byly uvedeny v 18 Wheels of Steel; a oba budou dodnes virtuálně fungovat v našem nadcházejícím DLC Montana.





Náš mapový tým znovu vytvořil Thompson Falls a jeho průmyslová odvětví pomocí podobných a přepracovaných datových zdrojů z původní hry. Od pouličních lamp až po samotné uspořádání silniční sítě se tato oblast zachovala jako malý kus historie simulátoru.











Naše týmy také ukryly na mapě několik easter eggů 18 Wheels of Steel, takže opravdu doufáme, že si uděláte čas na jejich prozkoumání a objevení pro sebe.





Bez ohledu na to, zda jste na návštěvě poprvé, nebo se vydáte na výlet do paměti, doufáme, že se vám bude líbit návštěva některých z těchto zvláštních oblastí, které máme blízko k našemu srdci. Dejte nám vědět v komentářích, pokud si vzpomenete na Truckin' do Thompson Falls nebo do některé z okolních oblastí!

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat