Stránky

úterý 19. dubna 2022

1.44: My2022 Freightliner Cascafdia Aktualizace

 

Mezi dalšími změnami, které dorazí do American Truck Simulator v aktualizaci 1.44, bude také poměrně malý doplněk, který je technicky skutečně větší, než by se mohlo zdát. Jsme rádi, že vám můžeme oznámit, že přinášíme nové možnosti interiéru pro nákladní vozidla Freightliner Cascadia!



Naši přátelé z Freightlineru nás kontaktovali s příležitostí vytvořit nově vydané obložení interiéru MY2022 pro naše herní nákladní vozidla Freightliner Cascadia a náš tým tvrdě pracoval na jejich co nejrychlejším vytvoření, aby je přinesl hráčům v nejbližší aktualizaci. 

Celkem budou pro Freightliner Cascadia přidány 3 nové obložení interiéru, aby se vyrovnaly tomu, co nyní nabízejí v reálném životě. Zcela nové designy výbavy budou k dispozici ve všech 4 typech kabiny. Ale také jsme udělali krok dále s 72" verzemi kabiny, protože tyto ozdoby budou zahrnovat i stůl se sedadly vzadu!







Jsme také potěšeni, když se dozvídáme, že naši přátelé v Freightlineru milují naše živé přenosy natolik, že přijali naše pozvání, aby se zástupce stal součástí jednoho z našich vysílání, které budeme věnovat spolupráci Freightliner Trucks a SCS Software. Budeme hovořit o tom, že jejich značka a produkty jsou součástí ATS Universe, a o nákladním vozidle Freightliner Cascadia obecně, zatímco představíme nový vzhled interiéru přicházející s aktualizací 1.44.

původní text/anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat