Stránky

sobota 23. dubna 2022

Kalifornie Rework - Eureka

 

Možná znáte slovo heuréka, které je docela notoricky používáno k vyjádření pocitu, že přicházíte s novým vynálezem nebo možná průlomovým objevem. No, jak se to může stát, název města Eureka v Kalifornii pochází z tohoto starověkého řeckého slova a překvapivě existuje mnoho nových přírůstků, které přicházejí do místní oblasti v nadcházejícím projektu California Rework. Uvidíme, jestli budete křičet slovo sami poté, co se podíváte na všechny změny!



Eureka je město s neuvěřitelně bohatou historií, jehož založení se datuje až do roku 1850. Zatímco kousky a kousky historie jsou patrné téměř na každém rohu, sotva existuje lepší zastoupení než místní viktoriánské domy. Tato architektura je v USA opravdu vzácná a museli jsme vytvořit zcela nová aktiva, abychom správně reprezentovali tento jedinečný kus historie.






Vzhledem k tomu, že město se nachází poměrně blízko Oregonu - a tato severní oblast velmi připomíná jeho sekvojový les - místní výroba dřeva a dřevařské operace spolu s dřevařským průmyslem představují důležitou součást průmyslu celé oblasti. Zatímco dříve chyběly jakékoli stopy tohoto průmyslu, nyní si budete moci vychutnat celý výrobní řetězec, protože jeden sklad bude umístěn v lese, pak bude nová pila a nakonec bude vyrobený materiál dodán do oblasti s nedokončeným dřevěným domem.






Z praktického hlediska přináší Eureka dva nové detaily, které ve světě ATS nikdy předtím nebyly k vidění. Za prvé, s největší pravděpodobností si okamžitě všimnete, že s některými místními semafory je něco jiného. Kolem nich jsou žluté pruhy! Tato změna zlepšuje viditelnost a také navazuje na nejnovější rozšíření této technické úpravy v reálném životě, protože žluté okraje jsou stále častější.

Za druhé, abychom opět zlepšili viditelnost a zůstali v kontaktu s nejnovějším trendem, představíme tzv. semafory psí boudy. Jedná se o typ, ve kterém jsou dva sloupce žlutých a zelených signálů pod jedním červeným signálem.






Celkově jsme udělali vše, co bylo v našich silách, abychom správně reprezentovali současný skutečný protějšek tím, že jsme velmi přepracovali uspořádání města. Zónování bude viditelnější a samotné ulice jsou nyní mnohem realističtější, zejména s přidáním dvou jednosměrných ulic v centru města. 

Do centra jsme také přidali nové památky, které respektují místní architekturu a historii, a doufáme, že tyto změny vám pomohou pocítit pravého ducha tohoto nádherného města. A pokud k tomu potřebujete něco praktičtějšího, můžete se zastavit a navštívit nové odpočívadlo, čerpací stanici nebo čerpací stanici!











Takže, řekli byste, že tyto změny z nadcházejícího California Rework for American Truck Simulator stojí za to nechat heuréku slovo? Pokud si to myslíte, neváhejte a dejte nám vědět v komentářích! Ale stále máme trochu více informací z projektu v rukávu, takže možná budete chtít nechat slovo na později. Prozatím místo toho sledujte naše profily na sociálních médiích (Twitter, Instagram, Facebook) nebo se přihlaste k odběru našeho zpravodaje, abyste nejen zůstali v kontaktu s nejnovějšími zprávami, ale našli spoustu zajímavého a exkluzivního obsahu.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat