Stránky

sobota 2. dubna 2022

Montana - Zemědělství

 

Montana má bohaté zemědělské dědictví. Rančování a zemědělství bylo vždy důležitou součástí ekonomiky státu, přičemž živočišná a rostlinná výroba každoročně přispívá k ekonomice Montany téměř dvěma miliardami dolarů! Takže jak si dokážete představit, řidiči kamionů hrají v tomto odvětví velmi důležitou roli.



Zatímco stát produkuje širokou škálu rostlin a obilovin, existuje jedna jedinečná plodina, kterou hráči v našem nadcházejícím DLC Montana pro American Truck Simulator budou moci pomoci dodat. Takže co je tak sladkého na zemědělství v tomto státě? Cukr! Od ranní čajové lžičky ve vašem čaji až po chutné poprášení na koláčích a sušenkách je Montana známá pěstováním cukrové řepy, která je skvělou alternativou k cukrové třtině; což vyžaduje tropičtější klima.





Poté, co kořeny vyrostou, uskladní a považují se za připravené ke zpracování, jsou přepraveny do velkého závodu na zpracování cukru, do kterého budou hráči také moci doručit. Tyto zpracovatelské závody produkují každou sezónu asi 260 milionů liber cukru a 120 000 tun zemědělských produktů. Konečný výsledek je pak odeslán po celé zemi, abychom si to užili!




Výtahy na obilí budou dalším místem, kde mohou řidiči doručovat. Tato důležitá skladovací zařízení mohou skladovat tisíce tun obilí najednou, které jsou pak dále distribuovány po celé zemi pomocí vlaků nebo nákladních automobilů.





Cukr a obilí nejsou jedinými farmami, které mohou řidiči v Montaně doručit. Řidiči kamionů mohou očekávat, že objeví širokou škálu farem po celém státě.





Takže až budete mít příště na talíři něco sladkého, jen si pomyslete, že by to mohlo pocházet z Montany! Těšíme se, že se s vámi v blízké budoucnosti podělíme o více z Montany. Nezapomeňte se podívat na oficiální stránku obchodu Steam a pokud nás chcete podpořit, nezapomeňte přidat Montanu do svého seznamu přání služby Steam.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat