Stránky

středa 30. března 2022

Kalifornie Rework - Redding

 

Nachází se v Okrese Shasta v Kalifornii, město Redding je nejlépe známé pro své četné atrakce, památky, průmysl a světově proslulé venkovní prostředí. Byla založena v roce 1844 evropskými osadníky, má bohatou historii kultury a byla dokonce hlavním centrem těžby během zlaté horečky. Ale toto město má stále spoustu drahokamů, zejména pokud jde o náš projekt přepracování Kalifornie pro American Truck Simulator.



Redding je jedním z největších měst, které bylo přepracováno ve fázi 2 tohoto projektu. Celá městská oblast prošla kompletním přepracováním, aby lépe odrážela svůj protějšek v reálném světě. Jednou z největších změn, které si všimnete, je to, jak město nyní nabízí zónování. Každá část Reddingu je nyní rozdělena do různých oblastí, které zahrnují nákupní zónu, průmyslovou zónu a centrální zónu.







Když už mluvíme o průmyslových odvětvích, podpořili jsme místní ekonomiku, aby obsahovala několik nových průmyslových odvětví. Řidiči se mohou také těšit na novou zastávku kamionu - stejně jako několik nových památek včetně místního letiště! Celá tato oblast byla modernizována naším přepracovaným týmem, nevypadá to skvěle!







Řidiči budou mít co zkoumat a objevovat, od přepracované okolní silniční sítě až po menší detaily, které náš tým vytvořil. Doufáme, že si vyberete Redding jako svou volbu destinace, abyste si udělali spoustu "zelených dingů", když jste v práci!









Těšíme se, že se v budoucnu podělíme o další informace z našeho projektu California Rework. Do té doby se však nezapomeňte vrátit a přečíst si některé z našich předchozích aktualizací ze státu, ve kterých jsme zde pokryli tolik nadcházejících přepracovaných oblastí.

anglická mutace

California Rework - Redding

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat