Stránky

středa 9. března 2022

California Rework - Dostaňte se na druhou stranu

 

Kalifornie má některé z nejznámějších mostů v historii a známých po celém světě; od golden gate bridge k mostu The Bay Bridge. Ale věděli jste, že stát má více než 25 000 silničních mostů?


V našem projektu California Rework pro American Truck Simulator budou mosty přepracovány, aby se dostaly na realističtější standard ve srovnání s jejich skutečnými protějšky. Pojďme se podívat na nějaké fotky, že? Pozastavení mě zabíjí.




Jedním z hlavních přírůstků do kalifornského přepracování je zavedení mostu Carquinez. Postaven v roce 1958, je to důležité spojení, které spojuje oblast Zálivu se Sacramentem a severním Kali a které jsme nemohli nechat ujít při přidávání do přepracování. Dříve jsme si mysleli, že se to nehodí kvůli měřítku mapy, ale díky tvrdé práci týmu (a předělání celé části Kalifornie) budou mít hráči potěšení řídit na tomto základním spojení státní silniční sítě.


Dalším významným mostním orientačním bodem, který byl v této fázi projektu přepracován, je most Richmond-San Rafael. Když byl v roce 1956 otevřen, byl to jeden z nejdelších mostů na světě; dnes však tento titul drží jiný most! Oficiálně pojmenovaný John F. McCarthy Memorial Bridge, překračuje San Francisco Bay podél Interstate 580.




Ale to není vše, Truckstops a Tollgates budou také přepracovány spolu s některými novými přírůstky! Dříve byly mýtné brány ve státě obecné ve srovnání s jejich skutečnými protějšky. V této fázi přepracování řidiči uvidí přidání 1 nové mýtné brány spolu s 1 přepracovanou mýtnou branou, které přicházejí s novými aktivy a jsou vyrobeny tak, aby odpovídaly svým skutečným protějškům v měřítku 1: 1. Zatímco tyto mýtné brány přicházejí na náklady pro řidiče, Kalifornie je pouze stát v ATS, který je obsahuje!





Takže ať už je procházíte nebo si s nimi jen děláte selfie, jsme si jisti, že se vám bude líbit procházet tato důležitá spojení znovu a znovu.

anglická mutace

California Rework - Get to the Other Side

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat