Stránky

sobota 19. března 2022

Montana - Města a osady #1

 

Jste připraveni prozkoumat Stát pokladu? Od majestátních hor až po křišťálově čistá jezera, Montana vám vyrazí dech svou nedotčenou přírodní krásou. Zatímco jeleni, antilopy a losi zde převyšují počet lidí, řidiči kamionů objeví spoustu drahokamů a zároveň doručí do mnoha měst a osad umístěných po celém státě. Podívejme se na to blíže, že?

BozemanNicknamed
"Boz Angeles", město Bozeman se stalo oblíbenou cílovou destinací pro lidi z Kalifornie, čímž si vysloužilo přezdívku a je snadné pochopit proč! Místní obyvatelé i turisté si mohou vychutnat řadu outdoorových aktivit, včetně zimních sportů, pěší turistiky, rybaření a dalších, to vše na dosah ruky. Toto horské městečko je všechno, jen ne ospalé, a řidiči si jistě užijí řadu místních průmyslových odvětví, která mohou dodávat do a z.



KalispellDalší
město, které najdete v našem nadcházejícím DLC, je Kalispell, který se nachází mezi tyčícími se horskými pásmy v údolí plném křišťálově čistých jezer. Je to také brána do národního parku Glacier, který se řadí k Yellowstonu, Yosemitům a Grand Canyonu mezi nejúžasnější přírodní divy Spojených států. Toto město má bohatou historii domorodých kmenů, které dodnes žijí v oblasti rezervace.


Vavřín
Město Laurel je skutečně "centrem Montany". Odtud vedou všechny silnice k vzrušujícím, historickým a rekreačním atrakcím Montany; včetně vstupu do světoznámého Yellowstonského národního parku. Řidiči budou také moci dodávat do a z velké rafinérie, mezi jinými menšími průmyslovými odvětvími, která se tam nacházejí.


Sidney

Známé jako Montana 'Sunrise City' Sidney leží nedaleko hranice Severní Dakoty podél řeky Yellowstone. Je také centrem obchodu pro tuto oblast. Toto město má řadu průmyslových odvětví, ale jedním z jedinečných místních produktových řidičů, kteří mohou pomoci dodat, je cukr; jak sladké to je! Takže bez ohledu na důvod vaší návštěvy, jsme si jisti, že Sidney nabídne něco pro každého.


Města Glasgow a Havre budou také uvedena v DLC Montana, z nichž obě se nacházejí podél US-2 v oblasti bohaté na zemědělský průmysl, zejména pokud jde o obilí. Pomozte naložit a doručit produkty z tyčících se výtahů na obilí.




Rádi bychom šli do podrobností o každém městě a osadě, které budete moci objevit v Montaně, ale myslíme si, že bude nejlepší nechat objevování na vás. Těšíme se na sdílení dalších aktualizací vývoje v budoucnu. Nemůžete se dočkat návštěvy? Nezapomeňte si přidat Montanu do svého seznamu přání služby Steam!

anglická mutace

Montana - Cities and Settlements #1

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat