Stránky

středa 23. března 2022

International® 9900i je tady!

 

Představujeme International® 9900i, americkou dálniční ikonu, která je nejlépe známá svým výrazným klasickým stylem a výkonem s dlouhým nosem. Dnes s radostí oznamujeme jeho příchod do American Truck Simulator! Model International® 9900i, který je k dispozici ke koupi u místního herního prodejce, je dodáván s mnoha možnostmi přizpůsobení.



Toto nákladní vozidlo, postavené s ohledem na všechny vaše potřeby, přináší styl i výkon. Začíná pod kapotou s vysokým výkonem Cummins ISX, který poskytuje hrubou sílu potřebnou k přepravě nejtěžších nákladů s úsporou paliva, kterou ocení váš spodní řádek.






A pohodlí nikdy nebude problémem s funkcemi, jako je ikonický interiér Eagle, extra široká palanda a snadno čitelné měřidla a spínače. Ať už jedete po dálnici nebo leštíte chrom, jedna věc je jistá - International® 9900i se otočí.



Jeho virtuální implementace v American Truck Simulator zahrnuje řadu konfigurací, včetně klasických denních kabin, možností pražců, konfigurací vzduchových filtrů, možností výfuku, možností interiéru kabiny a různých vnějších a interiérových doplňků.



International® 9900i přichází jako bezplatný doplněk DLC pro každého majitele American Truck Simulator. Najděte nejnovější aktualizaci svého klienta služby Steam (která může pro některé uživatele vyžadovat restart), abyste získali tento nový přírůstek do své knihovny.





Pro ty, kteří se dnes nemohli dostat do našeho živého přenosu s Nemiro & Alex; kde jsme odhalili tento nový a vzrušující přírůstek, můžete jej znovu sledovat na našem kanálu Twitch nebo o něco později na našem kanálu YouTube. Nezapomeňte sdílet svou první cestu po virtuálních silnicích s International® Trucks (Twitter, Instagram) a námi (Twitter, Instagram) pomocí hashtagu #9900i. Nemůžeme se dočkat, až se projedete sami.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat