Stránky

neděle 27. února 2022

Montana - Zastávky kamionů

 

Zatímco Montana je domovem nádherné přírody a zajímavé historie, nabízí také mnoho praktických zařízení, která jsou nesmírně důležitá pro samotné řidiče kamionů. Takže, ať už budete potřebovat jen rychle doplnit plyn, nebo přišel čas na přestávku, zastávky kamionů vám poskytnou obojí. Dnes vám představíme čerpací stanice a odpočívadla, které se objeví v nadcházejícím DLC Montana pro American Truck Simulator.


Čerpací stanice v Montaně mají historii sahající až do počátku roku 1940 a stále existují tuny dostupných historických screenshotů, které zobrazují poměrně malou budovu s jednou nebo dvěma čerpacími stanicemi. Tato zařízení však v průběhu let zaznamenala neuvěřitelný vývoj a v dnešní době jsou obvykle ve výhodnější lokalitě s mnohem otevřenějším prostorem. A protože tento pokrok šel ruku v ruce se zvýšeným počtem návštěvníků, tyto oblasti se staly spíše přeplněnými.






Alternativou pro ty, kteří dávají přednost trochu více ticha, přičemž oblast je poměrně často obklopena krásnou přírodou, jsou odpočívadla. Jedná se o mnohem větší zařízení s dostatečným prostorem pro hlavní službu, která je poskytována - nejdůležitější odpočinek.







Doufáme, že se vám tento raný pohled na DLC Truck Stops of Montana líbil. Zatímco to, co jsme vám dnes ukázali, je stále velmi nedokončená práce, nezapomeňte přidat rozšíření mapy do svého seznamu přání služby Steam a budete vždy v kontaktu s každým kouskem skládačky, což nakonec povede k nádhernému úplnému obrazu, který budete moci dostat do rukou!

anglická mutace

Montana - Truck Stops

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat