Stránky

pondělí 21. února 2022

California Rework - Truckee & Zemědělská inspekce

 

Uhnízděný v horách Sierra Nevada v severní Kalifornii, najdete okouzlující město Truckee, velké město, které přitahuje návštěvníky z celého světa díky své hojnosti přírodních krás a lyžařských středisek.


Jako již existující město v American Truck Simulator jste sem možná cestovali několikrát předtím. Nicméně, s projektem přepracování v Kalifornii v plném proudu, náš tým tvrdě pracuje na tom, aby do okolních silničních sítí a průmyslových odvětví přinesl skutečná aktiva, textury a rozvržení.







Truckee je město, které si hrdě zachovává své historické kouzlo se svou dobře zachovanou starou architekturou západního stylu, která slouží jako pozadí okolních zasněžených hor. V historickém centru města najdete řadu obchodů, uměleckých galerií, restaurací a dalších. Jak si dokážete představit pro většinu řidičů, je to pěkná změna scenérie, když přicházíte z shonu západního pobřeží!



S přepracováním Truckee najdete mnoho nových průmyslových odvětví na podporu místní ekonomiky; včetně pily a místního trhu, nenajdete žádný nedostatek pracovních míst, když jste ve městě. Místní silniční síť a okolní dálnice byly také přepracovány s realistickým uspořádáním křižovatky, které lépe reprezentuje svůj skutečný protějšek.



Místní obyvatelé, kteří jsou obeznámeni s touto oblastí, již vědí o průsmyku Donner, který nabízí klikaté silnice, krásné malebné výhledy a spoustu přírodních krás. Zatímco tato silnice je obvykle mimo limity pro řidiče kamionů, je to jedna cesta, kterou nechcete nechat ujít při prozkoumávání!






Řidiči, kteří opouštějí Truckee nebo přijíždějí z Nevady, budou muset být zastaveni na zemědělské inspekční stanici. Zatímco tyto stanice byly zahrnuty od první fáze přepracování v Kalifornii, Truckee má jedinečně vypadající zastávku. I když jsou tyto zastávky povinné, doporučujeme věnovat chvilku tomu, abyste ocenili velikost a styl této stanice.




Nemůžeme se dočkat, až se podíváte na Truckee pro sebe a využijete jeho 4 kruhových objezdů, abyste obdivovali detaily znovu a znovu. Těšíme se na sdílení dalších aktualizací vývoje silničních sítí a dalších v nadcházejících příspěvcích na blogu!

anglická mutace

California Rework - Truckee & Agricultural Inspection

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat