Stránky

neděle 6. února 2022

Kalifornie Rework - Silniční síť #1

 

Jak již bylo zmíněno v našem blogu California Dreamin - Pohled na vývoj, silniční sítě jsou v kalifornském přepracování velkým zaměřením. Většina silnic je přestavována od základů. Dnešní blog vám poskytne první pohled na práci, kterou provádí tým California Rework na silnicích, dálnicích, křižovatkách a přijde v další fázi projektu.


Hlavní pozornost této části přepracování se vrací do oblastí, kde silnice nemusely být geograficky správné nebo představují současné standardy, kterých jsme nyní schopni dosáhnout. s více nástroji pro vytváření složitějších a realističtějších silničních sítí založených na reálných referencích; můžeme na silnice přinést více realistických aktiv. To zahrnuje nové křižovatky, křižovatky, mosty, zemědělské stanice, odpočívadla a další. Mezi velkými ekonomickými městy se řidiči nyní setkají také s osadami, které se pro hráče stanou běžným pohledem.








Jednou z konkrétních oblastí, o kterou se naše komunita může zajímat, jsou změny v okolní silniční síti v oblasti San Pablo Bay. S odstraněním San Rafael v této fázi přepracování provedl náš tým některé zásadní změny v uspořádání silnic, křižovatkách a umístění dálnic v této oblasti. Tyto změny se také provádějí v rámci příprav na nové město, které nahradí San Rafael v budoucí fázi přepracování. Zde je jen několik provedených změn:

  • Všechny křižovatky rekonstruované od základů
  • US-37 Křižovatka vede do Napa Valley přestavěna
  • Zcela nová oblast Carquinezova mostu
  • Správné sloučení I-80 a I-580 na základě reálných referencí
  • Richmond Bridge Landmark přepracován
  • a další!




Jak vidíte, tým tvrdě pracoval! Jsme si jisti, že se vám budou líbit aktualizace, které v budoucnu přijdou do Kalifornie. Těšíme se na sdílení dalších aktualizací vývoje silničních sítí a dalších v nadcházejících příspěvcích na blogu!

anglická mutace

California Rework - Road Network #1

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat