Stránky

čtvrtek 23. prosince 2021

California Dreamin' #3 - Pohled na vývoj


Dnes jsme rádi, že vám můžeme poskytnout pohled do zákulisí a nahlédnutí do pokračující práce tohoto projektu, týmu stojícího za přestavbou a toho, co plánujeme pro budoucnost rekonstrukcí v American Truck Simulator.


V červenci jsme vydali verzi 1.41 American Truck Simulator, která zahrnovala fázi 1 očekávaného přepracování "California", která přinesla zásadní rekonstrukci silniční sítě, nové zemědělské stanice a další. Od té doby tým, který stojí za přepracováním, tvrdě pracuje na fázi 2 tohoto projektu. Mluvili jsme s vedoucím mapy projektu California Revamp, abychom se dozvěděli více o současném stavu probíhajícího projektu a o tom, jaké změny a výzvy přišly s tímto projektem.

Tým
Většina týmu stojícího za California Revamp se skládala z nových juniorských mapových designérů, kteří se začínají vyrovnávat s novým prostředím a pracovním prostorem. Neustále upravujeme naše časové plány pro různé DLC a kvůli několika změnám během tohoto roku jsme museli podat pomocnou ruku jiným projektům, jako je Montana a Texas, a přesunout velkou část mapových designérů z kalifornského týmu jinam, abychom udrželi krok s našimi plány na příští rok. 

 Z tohoto důvodu velikost týmu California Revamp kolísala poměrně často. V jednom okamžiku během roku měl tým 12 lidí, kteří tvrdě pracovali na různých oblastech, z nichž 10 byli noví návrháři map. V současné době pracuje na fázi 2 jen hrstka návrhářů map, ale jsme přesvědčeni, že tým bude schopen pokračovat v cestě s přestavbou, zejména proto, že v lednu se k týmu připojí více nových členů.


Fáze 2 přestavby Kalifornie 
Co nás tedy čeká ve fázi 2 tohoto projektu? Další část tohoto projektu se zaměřuje na 5 měst a jejich okolí. Tato města jsou Eureka, Ukiah, Sacramento, Redding a Truckee, která uvidí kompletní přestavbu!





Všech 5 měst a jejich okolní silniční sítě byly přestavěny od základů, spolu s místními památkami a architekturou. Zaměřujeme se také na vytváření nových scénických tras a místních průmyslových odvětví, jako je údolí Napa; který, jak možná víte, je známý svými vinařstvími a vinicemi. Byly také zavedeny nové odpočívadla a zastávky pro nákladní automobily, ale to není vše! Najdete zde také nové aktiva, vegetaci a textury, což dává oblasti zcela nový vzhled a pocit. 

 Další velkou změnou, která přijde s fází 2 tohoto projektu, je to, že se rozloučíme s městem San Rafael. Vzhledem k měřítku mapy jsme museli učinit těžké rozhodnutí odstranit město z herní ekonomiky. Abychom to vynahradili, představíme ve fázi 3 našeho probíhajícího projektu zbrusu nové město, které bude větší a bude mít mnohem větší význam v kalifornské silniční síti! Nějaké hádáte, který z nich by to mohl být?





Možná se tedy divíte, proč jsme se rozhodli začít znovu úplně od nuly pro tuto fázi? Když jsme poprvé začali pracovat na fázi 2, rychle jsme si uvědomili, že renovace a provedení některých drobných změn v oblasti by nestačily. Když jsme poprvé postavili Kalifornii, naše týmy se řídily jiným souborem pravidel a paradigmat a neměly zkušenosti, které máme nyní, pokud jde o budování městských oblastí a větších měst v American Truck Simulator. 

Během posledních několika let jsme se hodně naučili a výrazně jsme se zlepšili v budování měst a také více, což je patrné v některých z našich nejnovějších a nadcházejících DLC. Rozhodli jsme se tedy, že by bylo lepší tuto oblast kompletně přestavět, což je důvod, proč to trvá déle, než se očekávalo. Naše znalosti o Kalifornii a zkušenosti s nástroji, které používáme k vytváření těchto zastavěných oblastí, se od našich skromných začátků také výrazně zvýšily.




Plány do budoucna

Naším plánem je přiblížit Kalifornii současnému standardu DLC, protože je to obvykle první místo hráče, když začíná s American Truck Simulator. Věříme, že přehodnocení těchto oblastí bude přínosem jak pro nás, vývojáře, tak pro vás - naše hráče, a proto jsme rádi, že budeme pokračovat v rekonstrukci Kalifornie spolu s plány pokračovat v přepracování dalších států USA v budoucnu. Jaké jsou tedy naše budoucí plány pro projekt California Revamp? Na která města se plánujeme zaměřit příště po fázi 2? Než vám dáme vědět, co je v obchodě, rádi bychom vydali malé odmítnutí odpovědnosti...

Mějte prosím na paměti, že vše, co se zde chystáme zmínit, se může změnit. Ačkoli se jedná o náš současný plán v době psaní tohoto článku, tento plán se může v budoucnu změnit v závislosti na řadě rozvojových faktorů.


S tím bylo řečeno, zde je jen malý pohled do našeho plánu pro projekt California Revamp v American Truck Simulator. Naším plánem je pokračovat v práci na přestavbě řady měst a naše další zaměření bude kolem oblasti Sanfranciského zálivu. Toto umístění samo o sobě je výzvou pro naše schopnosti a ve srovnání s původní verzí dojde k masivním změnám. V

 závislosti na velikosti týmu však doufáme, že do fráze 3 a dále přidáme ještě více obsahu! Máme spoustu projektů, které byly zahájeny našimi novými mapovými designéry, ale nebyly dokončeny dříve, než odešli do nového týmu. Doufáme, že v budoucnu budeme mít schopnost dát jim všem nějakou další lásku, čas a soustředění, aby byli dokončeni a připraveni k propuštění.




Pokud jde o náš dlouhodobý plán, budeme pokračovat ve zlepšování a přestavbě částí silniční sítě po celém státě Kalifornie. Být třetím největším americkým státem po Texasu, bude to chvíli trvat, než dokončí Kalifornii kvůli hustotě silnic, počtu měst a její velikosti, ale doufáme, že konečný výsledek bude stát za to čekání! Podíváme-li se ještě dále do budoucnosti, plánujeme znovu navštívit několik států a možná dokonce přineseme něco zvláštního (což je tak tajné, že by mi ani neřekli, co to bylo!). 

 Doufáme, že tato aktualizace našeho projektu California Rebuild byla zasvěcená a slouží také jako pěkný dárek těsně před Vánocemi! Tým, který za tím vším stojí, je neuvěřitelně hrdý, vášnivý a velmi nadšený do budoucna, a doufáme, že vy také! Nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme více, protože v budoucnu plánujeme přinést více blogů zaměřených na několik částí fáze 2 přestavby. 

 Do té doby však doufáme, že budete mít nádherné Vánoce a Nový rok.

ČTĚTE TAKÉ:


ZDROJ: SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat