Stránky

pátek 31. prosince 2021

Šťastný nový rok 2022!

 

Čas letí a rok 2021 se pomalu chýlí ke konci!

Z našeho pohledu jsou určitě některá pozitiva, na která se můžeme zaměřit, když se ohlédneme za rokem 2021, zejména práce na nových rozšířeních map, nových vozidlech a dílech, nových herních funkcích a obecných vylepšeních našich her v nových aktualizacích. Doufejme, že se nám podařilo zůstat produktivní a díky tomu opět zvýšit laťku herního zážitku v American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2. 

 Pojďme se podívat do zpětného zrcátka a prozkoumat obsah a funkce, které jsme vydali v průběhu roku 2021!


Kvůli celosvětové pandemii nebyl tento rok tak velký, jak jsme doufali, ale věříme, že věda a všichni spolupracující na lepších dnech jsou odpovědí na správný směr příštího roku. Ještě jednou bychom rádi zdůraznili, že je důležité zůstat optimističtí a mít na paměti své zdraví. Zůstaňte v bezpečí a jednejte vůči ostatním opatrně. Někdy jsou kolem nás tací, kteří potřebují podporu, což může být tak jednoduché, jako slyšet nějaká povzbudivá slova. 

 Kromě toho bylo v našem speciálním vánočním živém přenosu poměrně dost škádlení a náznaků. Naše týmy již tvrdě pracují na několika nových a vzrušujících projektech a těšíme se, že vám v budoucnu přineseme konkrétnější informace. 

A samozřejmě jste tu vy, naši #BestCommunityEver! Všichni nás neúnavně podporujete po celý rok a my si toho velmi vážíme. Vy všichni si zasloužíte velké PODĚKOVÁNÍ. 

Šťastný nový rok 2022!

ZDROJ: SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat