Stránky

neděle 9. ledna 2022

Texas - Města a osady #1

 

Zde přichází první blogový příspěvek v roce 2022! A myslím si, že je dobrý nápad začít s něčím velkým. Něco dokonce o velikosti Texasu! Víte, v Texasu je všechno větší. Alespoň to říkají. A zatímco samotný termín pravděpodobně pochází z obrovské geografické oblasti státu, Texas měl až do roku 2015 šest z patnácti nejrychleji rostoucích měst v Americe. Možná, že díky tomu existují i větší obydlené oblasti vyplněné až po okraj. Pojďme se podívat na některá města a osady, které budou uvedeny v nadcházejícím DLC v Texasu, a zjistit to!


San Angelo


Místní obyvatelé San Angela mají být na co hrdí. Od bohaté flóry až po četné historicky důležité struktury a zařízení, toto město jistě nabízí svěží pocit, když jste na dlouhé cestě projíždějící rozsáhlým a složitým systémem silnic v Texasu. Město navíc vzkvétá i ekonomicky a je neustále hodnoceno jako jedno z nejlepších "menších" měst pro podnikání.




Waco


Město Waco vás nepochybně okouzlí svou energickou atmosférou, která vždy zaručuje zajímavou návštěvu v srdci Texasu. Oblast je plná historie, ekonomických příležitostí a bohaté škály kulturních zážitků. Město se stalo důležitým obchodním centrem během pozdního devatenáctého století, kterému se podařilo přilákat řadu vzdělávacích institucí a podniků, které pomohly formovat Waco do toho, co je dnes.




Galveston


Zcela jedinečně, Galveston je pobřežní letovisko a přístav u jihovýchodního pobřeží Texasu na ostrově Galveston a Pelican Island. Díky této výjimečné poloze se město stalo mezinárodně významným pro přistěhovalectví a obchod v polovině 19. století. Poté, během let 1920 a 1930, se Galveston znovu objevil jako hlavní turistická destinace, kterou je dodnes - s dodatečným zaměřením na historii a historické budovy.





Amarillo


Nachází se v pastvinách a je obklopen hustou prérií, Amarillo je dobře známý pro svou urbanizaci, zemědělské zemědělství a výstavbu. Toto město bylo pojmenováno po žluté podloží a žlutých květech na rostlinách Yucca v oblasti. Možná se divíte, co s tím má žlutá barva společného? Je to proto, že slovo amarillo znamená ve španělštině žlutá.






Kromě objevování výše uvedených krásných měst budete také moci projít některými osadami zobrazenými na následujících screenshotech. Zatímco bychom mohli strávit hodiny a hodiny mluvením o nich a jejich bohaté historii a ekonomice.









Zdá se, že ve státě Lone Star je opravdu všechno větší a DLC Texas pro American Truck Simulator že bude na toto rčení hrdé. Mějte však na paměti, že některé textury na screenshotech jsou stále nedokončené, ale pokud se nemůžete dočkat, až uvidíte oblasti v plné kráse, přidejte rozšíření mapy do svého seznamu přání služby Steam a nakonec budete moci prozkoumat všechny tyto oblasti sami!

Původní text/Anglická mutace

Texas - Cities & Settlements #1

Žádné komentáře:

Okomentovat