Stránky

sobota 22. ledna 2022

Kalifornie Rework - Ukiah

 

Vítejte v Ukiah v Kalifornii, městě v severní Kalifornii s kouzlem malého města, příjemným centrem města a místním průmyslem. Jako již existující město v American Truck Simulator jste sem možná několikrát doručili, ale chystáte se vidět toto staré město v novém světle! V rámci projektu California Rework obdrží Ukiah spolu s několika dalšími městy aktualizaci, která přinese nová aktiva, textury a aktualizace do okolních silničních sítí. Jednou z nejvýraznějších změn v Ukiah je zavedení nového průmyslu!






Ukiah je jednou z mnoha oblastí v Kalifornii známých pro své vinice a produkci vína. Oblast údolí Ukiah, posetá četnými malými vinicemi, má možná nejhlubší kořeny pěstování hroznů v kraji. S přepracováním Ukiah budou hráči schopni dodávat základní vybavení a produkovat do a z jedné z vinic umístěných ve městě.





Na svých cestách v Ukiah můžete zjistit, co dělá jedno z nejmenších měst v Kalifornii oblíbenou destinací pro místní obyvatele i návštěvníky. Ukiah má také nového souseda, osadu Hopland! Zvědaví průzkumníci mohou také najít malou tajnou cestu, kterou mohou použít k vytvoření místní zkratky. Bez ohledu na důvod vaší návštěvy jsme si jisti, že se vám bude líbit vše, co Ukiah bude muset nabídnout v této budoucí aktualizaci.







Chcete se dozvědět více o našich plánech na projekt přepracování v Kalifornii a také o tom, co přinese budoucnost státu i mimo něj? Ppřečtěte si více na našem nejnovějším blogu California Dreamin' Development Insight. Líbí se vám, co vidíte? Můžete se těšit na další z těchto blogových příspěvků, které zdůrazňují města, která jsou přepracována v projektu přepracování v Kalifornii, a nemůžeme se dočkat, až se s vámi podělíme o další!

Anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat