Stránky

středa 19. ledna 2022

ATS: Vánoční hračky z dávných dob Závěr události

 

Čas utíká tak rychle a naše akce Vánoční hračky z dávných dob musí nyní, stejně jako nejkrásnější období roku, bohužel skončit. V pravém svátečním stylu se řidiči z celého světa neúnavně podíleli na doručování dárků jak v American Truck Simulator.


S pestře zdobenými přívěsy na vánoční dárky a slavnostními lakovanými náklaďáky se 16. prosince vydáte doručit vánoční náklad a dosáhnout milníků pomocí našich herních sledovacích ikon nebo sledování dodávek na WorldofTrucks.com. Doufáme, že téma vintage hraček a naše touha podělit se s vámi o kouzlo tím, že je nabídneme jako nostalgické dárky, přinesly ty nejlepší možné vzpomínky a smysl pro skutečného ducha dovolené. 

Opět platí, že kolektivní síla #BestCommunityEver vytvořila neuvěřitelná konečná čísla, takže se pojďme podívat na to, jak jste se všichni po celou dobu trvání této speciální události vyrovnali.


Naprosto úžasní pracovní řidiči kamionů! Jsme opravdu ohromeni vaším úsilím. Koneckonců, kromě toho, že ukázal individuální vůli tím, že získal speciální dekorativní osvětlení pro kabiny nákladních automobilů, síla #BestCommunityEver ve velmi krátkém čase převládla a odemkla všechny úrovně odměn za jedinečné příslušenství kabiny. Děkujeme vám všem za účast, všichni můžete být hrdí na sebe a své kolegy řidiče kamionů!



Také jste zaplavili naše sociální média stovkami a stovkami příspěvků používajících hashtag #XmasToysOfYesteryear. Bylo skvělé vidět řidiče kamionů ze všech koutů světa, jak se akce účastní a sdílejí s námi své zkušenosti. Jsme vděční za to, že jste nám dali vědět o svém pokroku prostřednictvím screenshotů, videí nebo jednoduše napsáním několika laskavých vět! 

 Také si vážíme toho, že jste si udělali čas a navštívili náš speciální Live Stream věnovaný této události. Užili jsme si s vámi všemi a viděli vaše vzrušení v živém chatu na Twitch Youtubea doufáme, že náš herní designér Gavin nás ozdobí svou přítomností opět něčím jedinečným a novým někdy v budoucnu!



Každému řidiči, který se vydal na silnice a doručil dárky v této akci, ještě jednou děkuji! Našemu týmu přináší velkou radost vědět, jak moc se vám tyto akce líbí, a uděláme vše pro to, aby se vždy cítily jedinečné a nezapomenutelné. Ale dokud pro vás nebude připraven další, uvidíme se na silnici!

Žádné komentáře:

Okomentovat