Stránky

středa 26. ledna 2022

Texas - Bavlněný gin

 

Je čas odhalit další nový průmysl, který přichází v nadcházejícím texaském DLC pro American Truck Simulator. A ještě jednou, jak tomu u tohoto stavu často bývá, bude to něco velkého! Pojďme se podívat na bavlnářský průmysl a prozkoumat, co dělá místní produkci jedinečnou.


Texas produkuje více bavlny než kterýkoli jiný stát v celých Spojených státech, se zhruba 40% celkové produkce země. Pole se nacházejí převážně na severozápadě a jihovýchodě a pokrývají více než devět milionů akrů, což je plocha odpovídající přibližně 14 000 čtverečních mil (36 259 čtverečních kilometrů). Díky tomu budete mít možnost projet kolem těchto polí, která nabídnou charakteristický pohled na stroje na těžbu oleje nebo větrné turbíny obklopené neuvěřitelným množstvím bílých bavlníkových rostlin.












Počátky výroby bavlny lze vysledovat až do roku 5500 př.nl a je úžasné vidět, jak daleko se dostala v moderní době. Tohoto pokroku bylo většinou dosaženo vývojem bavlněného ginu,což je stroj používaný pro zpracování bavlny. Výsledný materiál má širokou škálu využití, například v textilním průmyslu. Je to možná díky jejímu flexibilnímu využití, že bavlna je druhou nejvýše hodnocenou komoditou na základě tržní hodnoty v Texasu.










Zdá se, že bavlnářský průmysl je skutečně důležitou součástí celkové ekonomiky státu Lonestar. A pokud se nemůžete dočkat, až projedete kolem rozlehlých a ikonických polí, nezapomeňte přidat rozšíření mapy Texasu do svého seznamu přání služby Steam, abyste nám mohli ukázat, jak jste opravdu nadšeni. Také se ujistěte, že zůstanete v kontaktu se všemi nejnovějšími zprávami, protože stále máme spoustu informací, o které se s vámi můžeme podělit, pokud jde o tento masivní stav!

ZDROJ: Blog SCS Software
anglická mutace:

Žádné komentáře:

Okomentovat