Stránky

pátek 1. března 2024

Nebraska - Města

 

Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o náhled některých měst, která budete moci navštívit a doručit náklad v našem nadcházejícím DLC Nebraska pro American Truck Simulator. Každý z nich má svůj vlastní jedinečný charakter, na kterém náš tým tvrdě pracoval, aby se ho pokusil co nejlépe ztvárnit v tomto rozšíření mapy. Pojďme se na některé z nich podívat, ano?
Grand Island
Grand Island se nachází v srdci státu a je pulzujícím městem s kouzlem malého města, které je domovem různých kultur a prostředí. Najdete zde jedinečnou kombinaci městské vybavenosti, včetně tržiště, kam jezdí mnoho lidí ze sousedních států. Od rušného centra města plného obchodů, restaurací a kulturních atrakcí až po malebné parky a malebné nábřeží řeky, každý si zde najde něco pro sebe.
Proč si neudělat chvilku a nekochat se krajinou a neprohlédnout si památky, jako je The Hall County Courthouse, City of Grand Island Townhall a další. Budete také moci navštívit jednu z nejznámějších zastávek kamionů v okolí, která je známá především svými jedinečnými expozicemi se závodním vozem, tankem a dalšími.
Grand Island se nachází v zemědělské oblasti státu a je také známý svou úrodnou půdou a produkcí plodin, jako je kukuřice, sójové boby a pšenice. Po celém městě najdete řadu různých průmyslových odvětví, včetně velkého závodu na zpracování potravin, do kterého budete moci doručovat a zpět.
Grand Island má také historii s dálnicemi, byl druhým městem ve Spojených státech, které v roce 1915 postavilo betonovou silnici! Díky své blízkosti k silnici I-80 je jistě povinnou zastávkou pro každého cestovatele, mladého i starého.

Norfolk
Nachází se v severovýchodní Nebrasce v Norfolku jako centrum zemědělství a výroby. Jedním z takových skladů, do kterých budete moci dodávat zakázky a zpět, je továrna Nucor Steel, která se nachází severně od města.
Najdete zde také pamětihodnosti, jako je muzeum údolí Elkhorn a pamětní park. Příjemná atmosféra a rozmanité atrakce Norfolku z něj činí ideální zastávku pro řidiče kamionů v této oblasti.
Nezapomeňte se zastavit na letišti Karl Stefan Memorial Field Airport, pojmenovaném po Karlu Stefanovi, který se původně narodil v České republice, v roce 1885 emigroval se svými rodiči do Nebrasky a nakonec se v roce 1909 přestěhoval do Norfolku.

Columbus
Columbus, který láká řidiče kamionů jedinečnou kombinací průmyslu a šarmu, je známý svým robustním výrobním a zemědělským sektorem. Na východě města najdete velkou průmyslovou zónu ADM, která je téměř stejně velká jako jiné město! Zde najdete několik různých dep, do kterých a ze kterých můžete doručovat.
Na svých cestách jistě narazíte na řeku Platte, která se táhne v délce více než 1 050 mil. Mezi další významné památky v této oblasti patří Válečný památník, který vzdává hold mužům a ženám, kteří položili své životy.

North Platte
Toto město, které se nachází severně od řeky Platte poblíž silnice I-80, je poněkud podobné ostrovu Grand Island. Zde se nachází největší železniční třídicí dvůr na světě! Pokud se chcete o tomto odvětví dozvědět konkrétně, podívejte se na náš nedávný blog zde.
Toto město je obklopeno poli, která jsou využívána k zemědělství všeho druhu. Na svých cestách můžete dokonce spatřit několik písečných kopců, oblast travnatých, stabilizovaných písečných dun na Vysokých pláních. Jsou opravdu jedinečné a jsou určitě zajímavou projížďkou po této oblasti.
K objevování bude také spousta památek, od památníků až po několik významných budov ve městě. Určitě si na ně dávejte pozor!
Naše týmy doufají, že se jim podařilo zachytit ducha a kouzlo každého města, které je zde zastoupeno. Doufáme, že si uděláte čas a prohlédnete si všechna města Nebrasky, až vám bude k dispozici. Těšíme se, až se s vámi podělíme o další informace o vývoji tohoto DLC pro American Truck Simulator, mezitím, pokud se vám líbí, co vidíte, nezapomeňte si přidat Nebrasku do svého seznamu přání služby Steam!

anglická mutace:

Nebraska - Cities

Žádné komentáře:

Okomentovat