Stránky

pátek 8. března 2024

Kalifornie - Oakland & San José

 

Máme pro vás další aktualizaci týkající se třetí fáze projektu California Rework, náš #BestCommunityEver! Tentokrát vám dáme nahlédnout do přepracovaných měst Oakland a San José v Bay Area.



San José pro nás představovalo nádhernou výzvu se svými rozmanitými čtvrtěmi a živými čtvrtěmi. Tohle město jsme v ATS dosud neměli, ale nemohli jsme ho vynechat. Při projížďce městem můžete vidět rušná letiště a prosperující obchodní zóny, rušné průmyslové sektory a útulné obytné čtvrti; město pulzuje tlukotem srdce amerického života.
Srdcem našeho ztvárnění jsou dynamické křižovatky silnic US-101 a I-880, kde skutečně září duch města. Nemohli jsme odolat a zahrnuli jsme dvě výjimečná letiště, z nichž každé má svou vlastní jedinečnou atmosféru, včetně leteckého muzea, které dodává nádech historie. Dalším významným místem v San José je velká továrna na automobily Voltison, která se nachází na okraji města.
Oaklandský přístav je to, pro co je toto město důležité ve skutečném světě a bude hlavním lákadlem pro řidiče kamionů v naší hře. Je zde několik skladišť a spousta nových aktiv, stejně jako úžasný výhled na panorama San Francisca na jedné straně a centrum Oaklandu na straně druhé.
Centrum města, plné vysokých mrakodrapů, je s přístavem spojeno klikatou řadou podjezdů pod železnicí a dálnicí. Toto napojení a víceúrovňové uspořádání dopravy nabízí jedinečné výhledy a dotváří charakter území.
Řidiči kamionů budou moci projíždět Oaklandem po dálnici Interstate I-880, která vede blízko centra města a odděluje ho od přístavu. Tato dálnice pak míří na sever k obrovské dálniční křižovatce - takzvanému McArthurovu bludišti. Odtud je to jen kousek k mýtné bráně a mostu Bay Bridge, který spojuje Oakland s ostrovem pokladů a samozřejmě se San Franciscem.
Doufáme, že se těšíte na vydání třetí fáze projektu California Rework a na návštěvu přepracovaných měst Oakland a San Jose. Zůstaňte naladěni na další aktualizace, protože pokračujeme v kultivaci virtuální Kalifornie.

anglická mutace:

California Rework - Oakland & San Jose

Žádné komentáře:

Okomentovat