Stránky

čtvrtek 14. března 2024

Kalifornie přepracování - Kalifornie Nákladní doprava #4

 

Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o závěrečný blog o 3. fázi projektu California Rework, o kterém s radostí oznamujeme, že se k hráčům American Truck Simulator dostane v nadcházející aktualizaci 1.50! Dříve jsme se s vámi zde na našem blogu podělili o řadu různých témat, která, pokud jste zmeškali, si můžete přečíst zde. Pojďme se tedy bez dalších okolků ponořit do toho, co tým chystá!
Vítejte v San Franciscu, pravděpodobně jednom z nejznámějších měst na západním pobřeží a druhém nejhustěji osídleném velkém městě USA. Jsme nadšeni, že vám můžeme představit pohled na práci prováděnou v San Francisku a okolí a na to, jaké změny můžete očekávat v této oblasti z pohledu řidiče kamionu. S Patrikem S., který byl jedním z hlavních hybatelů přepracování San Francisca, jsme si povídali o procesu, který za tím vším stojí.

Když tým začal pracovat na této oblasti, nejprve se podíval na to, jak k ní přistoupí. "Všichni jsme se shodli na tom, že San Fran má v našich srdcích zvláštní místo, a to se nám opravdu líbilo původní verzi, která existuje v naší současné podkladové mapě," vysvětluje Patrik, "Původně ji vytvořil Milan Vavron, kterému jsme přezdívali "otec" map ATS – byl to právě on, kdo na mapě pracoval poté, co Pavel schválil projekt ATS. Chtěli jsme zvolit jiný přístup, abychom zachovali kouzlo a detaily, které tam vytvořil." Poté, co Patrik město navštívil již v roce 2019 a nedávno proběhla výzkumná cesta, dospěl tým společně k rozhodnutí, jak se s touto oblastí vypořádat.



"Rozhodli jsme se pro jiný přístup než ostatní města, na kterých jsme pracovali. Místo toho, abychom odstranili celý areál a začali od nuly, rozhodli jsme se jeho původní výtvor předělat a pozvednout ho na úroveň kvality, kterou držíme dnes," říká Patrik, "Provedli jsme úpravy rozvržení, které odpovídají našim současným standardům, včetně aktualizací okolí, jako jsou změny materiálů, novější modely a další. Také jsme si udělali čas na opravu několika věcí, které v minulosti nebyly možné kvůli technickým omezením. To zahrnuje věci, jako je omezení vzdálenosti výhledu z oblastí, jako je Golden Gate Bridge a další části Bay Area."



"Aktualizovali jsme, ale zachovali jsme ikonické nábřeží San Francisca, stejně jako slavné strmé ulice, a dokonce jsme přidali nové tramvaje, které zasahují do nových oblastí mapy. Silniční síť byla přepracována tak, aby měla moderní a realističtější vzhled, a díky našemu australskému kolegovi Nathanovi jsme aktualizovali veškeré dopravní značení. Nicméně jedna změna, které si můžete všimnout, je, že většina strmých ulic se stala "tajnými cestami", takže jsme mohli ve hře zachovat slavné silnice, jako je Lombard Street, a zároveň jsme hráče nenutili jezdit tam, kam náklaďáky obvykle nejezdí."
"Přidali jsme také novou křižovatku na západním konci Bay Bridge, která zahrnuje rampu z mostu, která zavede řidiče do centra města, což si určitě hráči zamilují. Bude to poprvé v American Truck Simulator, kdy hráči zažijí jízdu mezi tyčícími se mrakodrapy! Pro ikonické panorama, které uvidíte z různých míst v okolí, jsme použili některé z mých vlastních referenčních snímků k vytvoření panoramatického modelu, který lze pozorovat z dálky."
Jak vidíte, tým přepracování šel při aktualizaci této oblasti opravdu nad rámec. Abyste si udělali představu o tom, co vás čeká, zvýraznili jsme několik oblastí, které si budete moci vyzkoušet v aktualizaci ATS 1.50.

Most Golden Gate Bridge
Bylo by to vůbec San Francisco bez světoznámého mostu Golden Gate Bridge? Náš přepracovaný tým tento model kompletně předělal od nuly tak, aby co nejlépe reprezentoval současný stav, vzhled a uspořádání ikonické památky. Zjistíte, že nyní zahrnuje oblouk na jižním konci a také možnost projet pod mostem a prohlédnout si pevnost, pokud najdete cestu.
Celkem tým vytvořil asi 20 různých verzí návrhu mostu s různými délkami a šířkami, dokud se nerozhodli pro tu nejvhodnější pro měřítko, se kterým pracujeme. Tato nová aktualizovaná verze, kterou najdete, je o něco širší a delší než původní, jen aby byly dodrženy proporce.
Když vstoupíte na most, přiblížíte se ke zcela nové mýtné bráně, která byla postavena na míru, takže už to není jeden velký panelák, jako tomu bylo dříve. Rozhodli jsme se také odstranit umělou mlhu, která most trvale obklopovala, a nahradili jsme ji aktualizovaným systémem, který dokáže mlhu vytvářet pomocí našeho systému počasí. Takže v závislosti na čase, dni nebo počasí se výhled může lišit!
Jsme rádi, že můžeme lásku k tomuto zázraku moderního světa přepracovat a osvěžit pro všechny řidiče.

Molo 39
Molo 39, kde se San Fran setkává se zálivem na hraní. Tato ikonická nábřežní oblast je oblíbenou atrakcí pro obyvatele i návštěvníky. Náš tým, který se zaměřil na přepracování této oblasti, provedl několik změn, aby vyhověl řidičům kamionů a přidal další podrobnosti. Prvním z nich je garáž pro nákladní automobily, která byla nyní přesunuta zpoza mola 39 na vhodnější místo.
Výrazně jsme vylepšili model mola a také jsme přepracovali silnice v okolí, aby lépe odpovídaly jeho skutečnému protějšku. Slouží také jako skvělé místo pro naši novou rozšířenou tramvajovou síť, kde se můžete "otočit", což je místo, kde se to děje i ve skutečnosti!

Možná se vám podaří spatřit i některé z místních obyvatel mola 39, kteří zde bydlí po většinu roku. Řeč je samozřejmě o lachtanech! Pokud je chcete vidět, nezapomeňte k nim navigovat uši. Jsme nadšeni, že si tuto slavnou oblast můžete prohlédnout na vlastní oči, ať už na rozdávání nebo během volného pohybu.



Protože budete mít příležitost prozkoumat třetí fázi projektu California Rework v nadcházející bezplatné aktualizaci 1.50, připravili jsme také krátkou video upoutávku, která upozorňuje na nádhernou proměnu, kterou Kalifornie v posledních měsících prošla. Doufáme, že tato ukázka ve vás vzbudí nadšení z toho, co vás čeká!



Těšíme se na dobu, kdy budete moci toto fantastické město prozkoumat na vlastní kůži, což přijde jako bezplatná aktualizace pro všechny majitele American Truck Simulator v aktualizaci 1.50. I když stále usilovně pracujeme na tom, abychom to všechno dali dohromady, nezapomeňte se s námi podělit o své myšlenky a komentáře, jak moc se vám změny líbí. Doufáme, že se vám čtení líbilo, a těšíme se, že vám v blízké budoucnosti přineseme další novinky z vývoje. Do té doby pokračujte v náklaďáku!

anglická mutace:

California Rework - California Trucking #4

Žádné komentáře:

Okomentovat