Stránky

středa 14. února 2024

Nebraska - Kolejiště

 

Zatímco řidiči kamionů hrají klíčovou roli v pohybu zboží po celé Americe, často jsou součástí většího procesu, který obvykle zahrnuje více druhů dopravy. Jednou z takových sítí, která převládá po celých Státech, je železniční síť, která se rozprostírá tisíce kilometrů po celé zemi. V našem připravovaném DLC pro Nebrasku pro American Truck Simulator najdete víc než jen vlakové tratě!

Nebraska je domovem mnoha historických památek, včetně Oregonské stezky, historické trasy, která hrála klíčovou roli v expanzi Spojených států na západ během 19. století. I když Nebraska nebyla nejdelším úsekem stezky, měla značný význam jako průchod Velkými pláněmi.


Náš tým znovu vytvořil některé pamětihodnosti a historické značení a nabízí informace a vzdělávání o těch, kteří stezku přejeli, které lze nalézt na okrajích silnic poblíž trasy původní stezky. Nezapomeňte si na ně dávat pozor, až budete cestovat po Nebrasce!


Vraťme se na trať a představíme vám některá vlaková nádraží a železnice, které najdete po celém státě. Nebraska je klíčovou součástí železniční sítě USA, a to natolik, že se často ocitnete v situaci, kdy jedete vedle vlaků!


Se všemi těmi vlaky na kolejích, kam jezdí, když si potřebují odpočinout nebo údržbu? Samozřejmě vlakové nádraží, ve kterém je Nebraska domovem největšího na světě! Tato působivá oblast, lépe známá jako "Baily Yard" nacházející se v North Platte, odbaví každých 24 hodin 10 000 železničních vozů. Možná zahlédnete i slavnou "Věž Zlaté tretry", ve které se nachází návštěvnické centrum a turistům nabízí jedinečný výhled. Náš tým pokračuje v tvrdé práci na tomto jedinečném odvětví. Jak si dokážete představit, existuje spousta detailů, které můžete zkusit vtěsnat a replikovat!


V Nebrasce najdete také mnoho dalších menších vlakových nádraží, do některých z nich budete moci doručit náklad ve městech, jako je Alliance, Omaha a North Platte. Doufáme, že oceníte práci a rozsah reprezentace tohoto intermodálního odvětví v tomto nadcházejícím DLC.


Všichni na palubu do Nebrasky! Těšíte se na cestu do Nebrasky ve hře American Truck Simulator? Nezapomeňte si přidat DLC Nebraska do svého seznamu přání služby Steam. Do příště, pokračujte v náklaďáku.

anglická mutace:

Nebraska - Rail Yards

Žádné komentáře:

Okomentovat