Stránky

úterý 13. února 2024

Arkansas - Váhové stanice, odpočívadla a uvítací centrum

 

Pokud cestujete z daleka, první věc, která vás po dlouhé cestě napadne, může být zasloužený odpočinek nebo třeba krátká zastávka v uvítacím centru, kde se dozvíte, co se v okolí nabízí. Stejně jako v mnoha jiných státech, i v našem nadcházejícím DLC pro American Truck Simulator pro Arkansas se objeví obojí a přivítáme cestovatele z celých USA!

Uvítací centrum

Na své cestě do Arkansasu budete moci objevit dvě uvítací centra, která jsou určena pro návštěvníky i řidiče kamionů. První z nich je na hranicích poblíž Louisiany, kde najdete řadu parkovacích míst, odpočinkovou zónu pro řidiče kamionů, vyhrazené kryté piknikové stoly a samozřejmě samotné hlavní uvítací centrum, které nese název státu a oficiální přezdívku, postavené z místního domorodého kamene!

Druhé uvítací centrum najdete na hranici s Texasem na US-71, a přestože má podobný design, má větší uspořádání, parkoviště a odpočívadlo. Samotný design hlavní budovy prošel v roce 2017 výraznou modernizací a díky své popularitě a blízkosti státní hranice se zvětšil její velikost.

Pravidelné

přestávky na odpočinek jsou pro řidiče životně důležité v boji proti únavě a udržení bdělosti při jízdě na dlouhé vzdálenosti. I když je nutné, aby řidiči zastavili alespoň na 30minutovou přestávku, můžete si kdykoli zastavit na jednom z arkansaských odpočívadel!

Jedním z takových odpočívadel je White River Rest Area, který se nachází v blízkosti malebné White River. Toto odpočívadlo láká unavené cestovatele svou klidnou atmosférou a malebnými výhledy.

Vážicí stanice

I když uvítací centra a odpočívadla nejsou nutnými zastávkami na cestě, může se stát, že budete ze zákona povinni zajet na vážicí stanici. Jejich účelem je zajistit, aby těžká vozidla splňovala státní předpisy o hmotnosti a zároveň podporovat bezpečnost silničního provozu a předcházet škodám na infrastruktuře.

Pokud uslyšíte aktivaci alarmu váhy, nezapomeňte zajet, nedodržení může mít za následek tučnou pokutu!




Se všemi těmito možnostmi, které je třeba zastavit, nezpomalujeme práci na DLC pro Arkansas. Pokud se těšíte na tento nadcházející stav, který se objeví v American Truck Simulator, nezapomeňte si jej přidat do svého seznamu přání na Steamu! Do příště, pokračujte v náklaďáku.

anglická mutace:

Arkansas - Weigh Stations, Rest Areas & Welcome Centre

Žádné komentáře:

Okomentovat