Stránky

neděle 31. července 2022

Texas - Automobilky

 

 

Zatímco budete jezdit kamionem a prozkoumávat rozlehlý stát Texas v nadcházejícím DLC pro American Truck Simulator, můžete nakonec vyzvednout práci nebo dvě z několika velkých závodů na výrobu automobilů. Dnes se blíže podíváme na tyto dvě automobilky a jejich dopad na místní ekonomiku a průmysl.



Jedna z automobilek se nachází v Arlingtonu, části regionu Dallas-Fort Worth, a vyrábí vozidla již více než 60 let. Postaven v roce 1954, velikost zařízení je v současné době více než 4 miliony čtverečních stop (asi 371 tisíc metrů čtverečních) a my jsme se snažili tuto velikost co nejvíce přiblížit realitě ve hře. Lze s jistotou říci, že oblast, která produkuje více než 1 300 vozidel denně, si rozhodně nezaslouží nic menšího. Zejména proto, že se zdá, že jeho výroba nemá v úmyslu v dohledné době zpomalit, vzhledem k tomu, že od roku 2015 bylo do závodu investováno více než miliarda dolarů.





Druhá továrna se nachází jižně od San Antonia a ve skutečném životě patří k jednomu z nejlepších výrobců automobilů na světě. Říká se, že nové vozidlo sjíždí z linky každých 60 sekund, což vykresluje jasný obraz vysoké úrovně výroby. Kromě zařízení o rozloze 2,2 milionu čtverečních stop (asi 204 tisíc metrů čtverečních) je v nedaleké oblasti také železnice, na které jsou vyráběná vozidla přepravována vlaky po celé zemi.







Jak můžete vidět, Texas DLC bude obsahovat některé zajímavé oblasti s bohatými fakty a příběhy za nimi. Pokud se nemůžete dočkat, až navštívíte tyto slavné a důležité továrny ve hře, nezapomeňte přidat rozšíření do svého seznamu přání služby Steam, abyste nám ukázali, jak jste opravdu nadšeni.

anglická mutace

Texas - Car Factories

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat