Stránky

pondělí 25. července 2022

Montana - Vstupní přístavy + nové náklady k přepravě

 

Zatímco dnešní blog se může zdát trochu neobvyklý, doufejme, že mnozí z vás ocení následující množství informací. Rozhodli jsme se sloučit spoustu témat do jednoho článku a doufáme, že uspokojí jak fanoušky nových map a lokací, tak i ty, kteří neustále hledají nové hračky na hraní. Pojďme se podívat na vstupní body a nové náklady, které přicházejí do herní ekonomiky s DLC Montana.



Vstupní přístavy bývaly jednoduše místy, kde řidiči kamionů vjížděli do země a zastavovali se na inspekci, nicméně moderní stanice jsou mnohem víc než to. Vezměte si například váhovou stanici Broadus, která má několik vzdělávacích tabulí v blízkosti své centrální budovy, nebo odpočívadla Kootenai a Lolo, která nabízejí nádherné prostředí pro každého řidiče kamionu, který těmito místy projíždí.



A někdy je to jejich dokonalá a přesná poloha, díky níž tyto oblasti vyniknou. Haugan Weigh Station se nachází na hranici s Idahem, Frannie Port of Entry se nachází na hranici s Wyomingem a váhová stanice NB a SB na I-15 se nacházejí na důležité dálnici Interstate 15, která se rozprostírá 396 mil (637 km) v Montaně.



Doufáme, že vám tyto stanice poskytnou nejlepší první dojem z příchodu do nového rozšíření map z okolních států. Otázkou však je, na jaké nové, lesklé náklady se můžete těšit, až budete projíždět všemi těmito nádhernými stanicemi? No, pojďme na to.

Užitkové tyče

Jedná se o dřevěné sloupy určené pro elektrické vedení a budou přidány do hry s depem Elektrické služby, které je vlastně nejběžnějším a primárním cílem dodávky. Jako součást řetězce dřevařského hospodářství bude tento náklad také vyvážen z pily, ale můžete ho také najít ve vlacích nebo v přístavech.


Jističe

Jističe se používají pro elektrické vedení a budou exportovány z dep, vlaků a přístavů elektrických služeb do servisních a stavenišť elektrické sítě. Tento konkrétní náklad je vizuálně velmi zajímavý a je docela obtížné vysvětlit tvar slovy, stačí ho vidět, a co je nejdůležitější, vytáhnout ho!

Vůz na odpadky

Typický americký náklaďák pro odpad, který bude přidán do hry jako náklad s depem Waste Transfer Station jako nadměrný náklad. Cesta začne (a někdy skončí) v depu nákladních vozidel a přívěsů, spolu s vlakovými oblastmi nebo přístavy. Kdo by nechtěl trochu truck-ception, že?

 


Silanový plyn

Již jsme se zmínili o elektrárnách Silene Gas na našem blogu již několikrát, ale jedna věc, kterou je třeba poznamenat, je také skutečnost, že tato oblast bude přidána s jedinečným nákladem. Náklad je kontejner standardní velikosti se silanovým plynem, což je bezbarvý, hořlavý a vysokotlaký typ plynu. Bude dodán z elektrárny společnosti výrobce elektřiny, přístavům a chemickým závodům.

Popelnice

Popelnice budou přidány do hry s Waste Transfer Station. Bude se vyvážet především z výroby kovových výrobků a ze stanice uvedené v předchozí větě. Konečné cíle tohoto nákladu budou po celé mapě v různých depech.

Papír na vyhození

Tento náklad z předávací stanice odpadu je, zjednodušeně řečeno, velké množství lisovaného starého a použitého papíru, který je přepravován především pro recyklaci do papíren. S touto zátěží se snažíme zdůraznit ekologickou stopu v naší hře a vzdělávat hráče trochu o recyklaci odpadu.


Stromy

Po příjezdu společně s depem Krajinářské potřeby budou tyto stromy (používané hlavně jako dekorace) přepravovány na staveniště a do různých skladů po celé mapě. Tento přírůstek opět posiluje náš řetězec dřevařského hospodářství.


Sklízeč řepy

Jednoduše řečeno, mluvíme o velkém zemědělském stroji, který přijde do hry s Cukrovarem. Zatímco prozatím bude tento náklad umístěn ve vlakových depech, farmách a již zmíněných cukrovarech, v budoucnu očekáváme větší využití v různých dalších firemních centrech. 


Těšíte se na tyto vstupní body a nové náklady, které přicházejí do hry s novým DLC Montana pro American Truck Simulator? Pokud ano a chcete nám to ukázat, nezapomeňte přidat DLC do svého seznamu přání služby Steam.

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat