Stránky

pátek 22. července 2022

Montana - Helena

 

Možná se divíte, co by mohlo být tak zvláštního na této osobě v Montaně jménem Helena, že jsme se rozhodli napsat o nich blogový článek? Jde o to, že vám vlastně představíme hlavní město Státu pokladů, který jako hlavní představitel mezi ostatními městy má poměrně bohatou historii a silnou ekonomiku, která rozhodně stojí za to se na ni podívat.



Počátky Heleny sahají až do roku 1864, kdy čtyři muži, známí jako "Čtyři Gruzínci", objevili zlato v oblasti, která je nyní hlavní ulicí moderního města. Jakmile se zpráva o tomto místě rozšířila, populace se rychle rozrostla, což zvýšilo potřebu vytvořit formální osadu s oficiálním názvem. Zatímco zdroje se liší, pokud jde o počáteční možnosti, konečné rozhodnutí bylo s největší pravděpodobností ovlivněno městem Svatá Helena v Arkansasu. Ačkoli některé příběhy tvrdí, že byl vybrán kvůli ostrovu Svatá Helena.






Pokud jde o implementaci města do naší hry, určitě nebude chybět památky, protože jsme představili některé zajímavé budovy v této oblasti, jako je Capitol, banky, letiště a zastávka kamionu v centru města. A když už mluvíme o vzdálenosti, budete také moci vidět spící Krkonoš při jízdě městem, se kterou jsme se snažili co nejpřesněji reprezentovat pohled.





Kdo by si pomyslel, že jméno tohoto města nemá absolutně nic společného s Helenou Trójskou? Divný! Ale stejně, pokud jste stále ohromeni tím, co jste viděli v tomto příspěvku, nezapomeňte přidat DLC Montana do svého seznamu přání služby Steam.

anglická mutace

Montana - Helena

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat