Stránky

pondělí 18. července 2022

Montana - Národní park Glacier

 

Je bezpečné říci, že mnoho států USA má jeden národní park, který je, abych tak řekl, hlavní přírodní atrakcí oblasti. Pro DLC Montana je tato oblast nepochybně slavným národním parkem Glacier, takže se pojďme podívat, na které části se můžete těšit v nadcházejícím rozšíření mapy.



Podle archeologických důkazů domorodí Američané poprvé přišli do oblasti ledovce asi před 10 000 lety a až do roku 1910 byla tato oblast založena jako národní park, aby rozpoznala její přírodní krásy. Koneckonců, pokud se vrátíme ještě dále před okamžik, kdy lidé vkročili do těchto lesů, některé z místních ledovců se datují do doby před více než 20 000 lety. A jistě, jméno bylo vybráno pro ledovce, které vytvořily krajinu.






Kromě ledovců, hor a údolí pokrývá národní park Glacier v reálném životě přibližně 1,4 milionu akrů, takže není divu, že budete moci vidět některé zajímavé oblasti v DLC při jízdě malebnou horskou silnicí Going-to-the-sun, která bude přizpůsobena našemu měřítku, ale stále věrná celé své trase. Místa jako Apgar Village, Lake McDonald, Logan Pass Visitor Center nebo výhledy jako Mt. Oberlin, Pollock Mountain a Reynolds Mountain, budou pro vás svědky. Po této velkolepé cestě bude cesta ukončena u osady Panny Marie. 

Spravedlivé varování, nákladní automobily s přívěsy mají zakázáno vjíždět do některých částí parku, takže byste měli být vždy na pozoru, když se blížíte k oblasti. V reálném světě některé z těchto silnic vyžadují zvláštní povolení vydané příslušnou místní vládní agenturou, ale v naší hře to bude připomínat to, co jsme dříve udělali s Yellowstonským národním parkem, což znamená, že dostanete pokutu v případě, že projdete kontrolním stanovištěm s přívěsem nebo nákladem.





Doufáme, že tyto informace a nádherné screenshoty dokázaly poskytnout další palivo pro probíhající vlak humbuku! Pokud se chcete ujistit, že máte své místo rezervované, navštivte stránku Steam dLC Montana a přidejte rozšíření mapy do svého seznamu přání služby Steam. Abyste nikdy nezmeškali nic důležitého.

anglická mutace

Montana - Glacier National Park

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat