Stránky

pondělí 1. srpna 2022

Velký v Montaně + Yellowstonský národní park

 

Věděli jste, že jedna z přezdívek pro Montanu je "Big Sky Country"? Zatímco stát si vysloužil toto jméno pro zdánlivě nekonečné a ničím nerušené místní panorama, máme pro vás dnes také několik VELKÝCH zpráv, které by mohly na chvíli obrátit věci vzhůru nohama při jízdě po silnicích tohoto nadcházejícího DLC.



Jak už to u vydání nových rozšíření bývá, představíme zbrusu nové mise Special Transport s DLC Montana. Tyto práce byly navrženy s úmyslem poskytnout vám další výzvu a zlepšit vaše zkušenosti s nákladní dopravou. Našemu týmu se podařilo vytvořit tyto čtyři trasy, na které se můžete těšit čelem:

Havre do Lewiston
Thompson Falls do Kalispell
Laurel do Glendive
Butte do Bozeman




Také víme, že od vydání DLC Wyoming jste pravděpodobně přemýšleli, jestli nakonec budeme dále rozšiřovat nějakou silnici vedoucí tímto úžasným národním parkem. Jsme rádi, že vás můžeme informovat, že po přidání US-14 v herní aktualizaci 1.45 rozšiřujeme v DLC Montana silnici US-191, která povede z Wyomingu přes vesnici West Yellowstone do Bozemanu, a to dále otevře možnost, že jednoho dne bude celá oblast Yellowstonu plně zastoupena v naší hře.





A i když je Národní park Glacier s největší pravděpodobností stále hlavní místní přírodní atrakcí, doufáme, že naše reprezentace této části Yellowstonského národního parku vám stále poskytne spoustu příležitostí k rozhlížení se a vychutnání si nádherné přírody.




Jak to myslíš? Vydáte se na cestu z Wyomingu do Montany, nebo naopak, přes tento krásný park? Určitě v to doufáme! A pokud jste tak ještě neučinili, nezapomeňte přidat DLC Montana do svého seznamu přání služby Steam.

anglická mutace

Big In Montana + Yellowstone National Park

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat