Stránky

středa 3. srpna 2022

Western Star® 57X přichází na American Truck Simulator

 

Dnes s potěšením odhalujeme tajný projekt, na kterém jsme velmi úzce spolupracovali se společností Western Star® Trucks. Krátce po jeho skutečné premiéře jsme velmi rádi, že můžeme oznámit příchod Western Star 57X, který je nyní k dispozici u nejbližšího prodejce Western Star® Trucks v American Truck Simulator!



Western Star® 57X kombinuje to nejlepší ze dvou světů – využívá DNA řady X s odvážným designem a robustní odolností a kombinuje ji s tím nejlepším z dálniční platformy Daimler Truck North America, která byla testována na miliony kilometrů a přináší vám nejpokročilejší a nejinovativnější dálniční nákladní vozidlo Western Star. Někdy!






Western Star® 57X přichází s vybranou volbou konfigurací a úprav. To zahrnuje denní kabinu a 72" spací kabinu, 3 možnosti krátkého podvozku a 2 delší možnosti podvozku, 5 designů interiéru, výhradně možnosti pohonu Detroit® a mnoho dalších úprav a příslušenství, aby vaše vlajková loď vynikla!







Nezapomeňte se také podívat na jedinečný lak Phoenix Rising pro tento náklaďák (a váš přívěs), který mnozí z vás již mohou znát z upoutávek před uvedením na trh.



Obrovské poděkování patří našim přátelům ve Western Star® za to, že nám umožnili s nimi znovu tak úzce spolupracovat, abychom tento vůz přivedli do American Truck Simulator krátce po jeho skutečné premiéře! Jsme si jisti, že z naší spolupráce se společností Daimler Truck North America může vzejít ještě více. Nezapomeňte se s námi (@SCSSoftware) a Western Star (@WstrnStarTrucks) podělit o svou první virtuální cestu s 57X s hashtagem #BreakNewGround

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat