Stránky

sobota 27. dubna 2024

Nebraska - silniční síť

 

Spletitá síť silnic a dálnic v Nebrasce hraje klíčovou roli při propojování komunit, průmyslových odvětví i cestovatelů. Tyto dopravní tepny, které se táhnou přes rozlehlé pláně a zvlněnou krajinu, slouží jako životně důležité spojení pro obchod, dopravu a cestovní ruch. Dnes se s vámi s radostí podělíme o náhled některých silničních sítí, které najdete v našem připravovaném DLC Nebraska pro American Truck Simulator
. I když zde bude spousta silnic k prozkoumání, jednou z hlavních dálnic, na kterou narazíte, je slavná I-80, nejdelší mezistátní dálnice v Nebrasce! Na této klíčové trase najdete spoustu míst, kde se můžete zastavit, pokud si potřebujete odpočinout nebo doplnit palivo, jako jsou velká i malá odpočívadla a zastávky pro kamiony.
Před rokem 1900 bylo cestování po Nebrasce extrémně obtížné a silnic bylo málo. Na konci 19. století začaly různé zájmové skupiny vyvíjet tlak na federální vládu, aby vytvořila větší silniční síť, a do roku 1904 stát vytvořil tisíce mil silnic, po kterých se dalo cestovat.
Dnes má Nebraska stovky tisíc kilometrů silnic, z nichž mnohé náš tým znovu vytvořil pro naše nadcházející DLC. Od hlavních tras až po vedlejší silnice bude spousta věcí k prozkoumání. Možná se dokonce ocitnete na malebné vyhlídce nebo trase, která není na vaší GPS!
Těšíte se, až si sami projedete Nebrasku? Pak si ji nezapomeňte přidat do svého seznamu přání služby Steam! Jsme rádi, že se s vámi v blízké budoucnosti můžeme podělit o další ukázky, do té doby pokračujte v kamionové jízdě.

anglická mutace:

Nebraska - Road Network

Žádné komentáře:

Okomentovat