Stránky

sobota 20. dubna 2024

Nebraska - BIG v Nebrasce

 

Speciální přepravní provozy se rozšiřují! Řidiči, kteří hledají speciální práci v našem připravovaném DLC Nebraska pro American Truck Simulator, budou potěšeni, že na trhu práce budou nabízeny nadrozměrné náklady.
Řidiči kamionů, kteří jsou připraveni převzít tyto mohutné náklady, najdou v Nebrasce několik nových tras speciální dopravy. I když byly tyto trasy pečlivě předem naplánovány našimi dispečery, můžete očekávat, že na cestě do cílové destinace vás čekají náročné manévry. Jako vždy vám místní policie a vyškolené eskortní týmy pomohou navést vás na správnou trasu a v případě potřeby pomohou zablokovat dopravu, aby byl umožněn bezpečný průjezd.
Ostřílení řidiči nákladních vozidel se zkušenostmi v této oblasti budou vědět, že tyto práce nejsou snadným úkolem a vyžadují trpělivost, zručnost a znalost jejich zařízení. Náklad se liší velikostí a délkou a řidiči mohou očekávat, že přijdou i nové! Myslíte si, že na to máte? Majitelé DLC Special Transport najdou v nabídce smlouvy mezi následujícími městy:
Ze Scottsbluffu do McCooku
Norfolk do Omahy
Lincoln do North Platte
Těšíme se, že přivítáme staré i nové řidiče na těchto speciálních přepravních pozicích v Nebrasce. Mezitím si nezapomeňte oprášit své dovednosti tím, že se podíváte na některé smlouvy dostupné na trhu práce. Jste na truckerské scéně noví? Pak si nezapomeňte přidat DLC Nebraska do svého seznamu přání služby Steam a podívat se na DLC Special Transport pro American Truck Simulator. Do příště, pokračujte v náklaďáku.

anglická mutace:

Nebraska - BIG in Nebraska

Žádné komentáře:

Okomentovat