Stránky

čtvrtek 25. dubna 2024

Nebraska - Průmysl

 

Ahoj, kamioňáci! Rádi bychom se s vámi podělili o novinky o chystaném DLC Nebraska pro American Truck Simulator. Připravte se na objevování nových průmyslových odvětví, když se vydáme do státu Cornhusker. Se třemi vzrušujícími novými společnostmi na obzoru se máte na co těšit v našich virtuálních dobrodružstvích kamionové dopravy!
Jedním z výjimečných přírůstků do průmyslové krajiny Nebrasky je prodejce rekreačních vozidel (RV). Tato dealerství najdete roztroušená po městech, jako je Omaha, Norfolk a Columbus, a nabízejí širokou škálu rekreačních vozidel. Ale nejsou to jen obytné vozy; mají také buginy, čtyřkolky a UTV! Přinášíme tato dealerství do Nebrasky, protože ve státě Cornhusker je tolik krásných míst ideálních pro kempování. Tato vozidla jsou hitem nejen v Nebrasce, ale v celé střední Americe!
Továrna na užitková vozidla v Lincolnu představuje další klíčový přírůstek do průmyslu v Nebrasce. Zde vyrábějí rozmanitou škálu vybavení, od UTV a čtyřkolek až po buginy a motocykly, které jsou následně dodávány prodejcům obytných vozů. Korunním klenotem tohoto závodu je však výroba vozů metra, určených pro systémy veřejné dopravy v různých státech. Když hráči doručují náklad do nebo z této továrny, mohou vidět tyto vozy metra, které jezdí v ikonických městech, jako je New York City.
Zemědělství zůstává základním kamenem ekonomiky Nebrasky, přičemž stát je předním producentem kukuřice, sójových bobů, hovězího masa a dalších zemědělských komodit. Proto jsme museli do jeho krajiny zakomponovat několik továren na sóju. Tato zařízení se nacházejí ve městech, jako jsou Scottsbluff, Alliance a Lincoln, a specializují se na zpracování sójových bobů, které slouží jak k lidské spotřebě, tak k účelům krmení zvířat.
Kromě těchto nových odvětví mohou řidiči kamionů očekávat, že se setkají s různými prefabrikovanými reskiny roztroušenými po celé Nebrasce. Patří mezi ně přepracované verze silničních garáží, stavebních skladů a zemědělských garáží, které dodávají státní infrastruktuře vizuální rozmanitost a realismus.
Nemůžeme se dočkat, až vám toto rozšíření mapy přineseme. Pokud se na ni těšíte, nezapomeňte si přidat DLC Nebraska do svého seznamu přání služby Steam!

anglická mutace:

Nebraska - Industry

Žádné komentáře:

Okomentovat