Stránky

úterý 23. dubna 2024

Missouri - Jefferson City

 

Vítejte v Jefferson City ve státě Missouri, okouzlující destinaci proslulé svou směsí historického významu a malebné krajiny. Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o pohled na práci, kterou náš tým odvedl při obnově tohoto města v našem nadcházejícím DLC Missouri pro American Truck Simulator.
Jednou z hlavních atrakcí města, které se nachází na břehu řeky Missouri, je slavná a ikonická budova Kapitolu státu Missouri. Byla postavena v letech 1913-1917 a byla postavena z burlingtonského vápence, který pochází z nedalekého města Carthage. Tato impozantní stavba je hlavní dominantou města a sídlí v ní státní senát a Sněmovna reprezentantů, stejně jako další důležité vládní orgány a úřady.
Řidiči v našem nadcházejícím DLC Missouri mohou očekávat, že sami prozkoumají a projedou část centra města, a ti, kteří mají orlí zrak, mohou dokonce spatřit některá místa, která náš tým navštívil na své předchozí výzkumné cestě; Dejte nám vědět, pokud ano! Najdete zde také spoustu menších detailů a dalších pamětihodností, včetně kasáren Národní gardy armády Missouri.

Na druhé straně řeky najdete spoustu práce v některých místních průmyslových odvětvích, mezi něž patří zemědělská farma a staveniště. Hráči, kteří vstoupí do města, si mohou prohlédnout také místní lom a také některé z více obytných oblastí města, kde místní obyvatelé žijí.

Město se od dob Thomase Jeffersona, jmenovce města a 3. prezidenta Spojených států, hodně změnilo, ale jsme si jisti, že si jízdu kamionem užijete!






Doufáme, že se vám bude líbit veškerá práce, kterou naše talentované týmy vložily do obnovy tohoto historického města v Missouri. Těšíte se na vydání DLC Missouri pro American Truck Simulator? Nezapomeňte si ji přidat do svého seznamu přání služby Steam! Do příště, pokračujte v náklaďáku.

anglická mutace:

Missouri - Jefferson City

Žádné komentáře:

Okomentovat