Stránky

pondělí 13. května 2024

Nebraska - Lincoln & Omaha + Oznámení data vydání

Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o pohled na dvě z největších měst (podle počtu obyvatel), která se objeví v našem nadcházejícím DLC Nebraska pro American Truck Simulator. I když oba sdílejí určité podobnosti, každý je svým způsobem jedinečný. Pojďme se na to podívat blíže, ano?
Omaha
Vítejte v Omaze v Nebrasce, rušném městě s řadou průmyslových odvětví, památek a památek, které čekají na to, až je prozkoumají řidiči kamionů projíždějící srdcem Ameriky. Omaha, která se nachází na křižovatce hlavních dálnic a je obklopena klíčovými průmyslovými odvětvími, nabízí jedinečnou směs městského vzrušení a středozápadního kouzla pro řidiče, kteří tudy projíždějí nebo zastavují.
Jako největší město ve státě nabídne Omaha řidičům řadu dep, do kterých a z nich mohou doručovat. Najdete zde několik různých průmyslových odvětví, jako je velká cementárna jižně od města a mlýn, což může být pro některé řidiče kamionů trochu složitější. Najdete zde také krásný výhled na řeku Missouri a zoologickou zahradu v Omaze z vlakového nádraží, které se nachází v městské části města, kde sídlí několik dalších herních skladů a společností.
Řidiči, kteří se pohybují po městě, budou moci cestovat po některých hlavních mezistátních a dálničních trasách, včetně I-80, I-680 a US-75. Při procházce ulicemi Omahy dávejte pozor na řadu památek, které ukazují živou kulturu a dědictví města! Ať už tudy projíždíte nebo si děláte zastávku v boxech, Omaha vítá řidiče kamionů z celých USA, aby vás navštívili.

Lincoln

Svou směsí šarmu Středozápadu, bohaté historie a rozmanitých průmyslových odvětví láká Lincoln návštěvníky z celého státu i mimo něj. Jako hlavní město Nebrasky má řidičům kamionů co nabídnout. Na severu města najdeš továrnu na vozidla, do které můžeš doručovat zboží a ze které můžeš doručovat, a na východě najdeš celou řadu průmyslových odvětví a herních společností, včetně železničního nádraží a zemědělského skladiště.
Při procházce ulicemi Lincolnu narazíte na směsici moderní architektury a historických památek spolu se slavným stadionem Memorial Stadium, který se nachází v centru města. Všechny je budete moci zažít zblízka při cestě vlakem US-6, který projíždí přímo centrem města.
Od rušných dálnic až po kulturní skvosty, Lincoln nabízí něco pro každého cestovatele na cestách. Doufáme, že si uděláte čas a prozkoumáte vše, co toto hlavní město nabízí. Určitě nám dejte vědět, na co se těšíte nejvíce!

Oznámení data vydání 

Jste připraveni projet se státem Cornhusker? Poznamenejte si do kalendáře a připravte se vyrazit na cestu, protože s radostí oznamujeme, že...

DLC Nebraska pro American Truck Simulator
vyjde 16. května 2024!




Jsme stejně nadšení jako vy, a abychom udrželi očekávání, zveřejnili jsme trailer k DLC Nebraska! Tato upoutávka, kterou vytvořil náš talentovaný video tým, vám poskytne náhled na nádhernou krajinu, zvlněné kopce, města a městečka, pamětihodnosti a odvětví, která na vás čekají v tomto rozšíření mapy. Podívejte se na to níže!



Nemůžeme se dočkat, až se vydáte na svou první cestu do Nebrasky. Náš tým usilovně pracoval na tom, aby vše běželo hladce až do jeho vydání. Od rozbíjení brouků až po další vylepšování mapy – jsme v posledním úseku! 

Nezapomeňte si přidat Nebrasku na svůj seznam přání služby Steam! Opravdu pomáhá podpořit naši práci a upozorní vás na její vydání. Děkujeme vám za vaši přízeň a těšíme se, že vás brzy přivítáme na státní hranici. Do té doby pokračujte v Truckin'!



Žádné komentáře:

Okomentovat